google pixel 7

Pixel 7 los toestel

De Pixel 7 als los toestel is een uitstekende keuze Voor Android-liefhebbers. Wil je de goedkoopste optie? Die hebben we voor jou verzameld op deze pagina. Hierdoor betaal je nooit meer teveel.

De Google Pixel 7

De Google Pixel 7 is op dit moment het meest recente losse toestel van de populaire Pixel-lijn van Google. Hij is gelanceerd in oktober 2022. De telefoon heeft indrukwekkende specificaties en functies waar we later verder op in gaan. Deze maken het een aantrekkelijke keuze voor Android-liefhebbers die op zoek zijn naar een nieuw toestel zonder de beperkingen van een telefoon abonnement.

Nieuw design

De Pixel 7 heeft een slank en modern ontwerp dat zeker de aandacht trekt. Het toestel heeft een aluminium behuizing en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, wit en geel. Het scherm van de Pixel 7 is 6,4 inch groot met een resolutie van 2400 x 1080 pixels. Dat zorgt voor scherpe en heldere beelden en is uitermate geschikt voor het bekijken van video’s, het spelen van games en internetten.

Prestaties

De Pixel 7 heeft een door Google zelf ontwikkelde chip. Deze Google Tensor G2 zorgt ervoor dat de telefoon uitstekend presteert op belangrijke gebieden. De processor in combinatie met 6 GB RAM zorgt voor een snelle en vloeiende gebruikerservaring, ook tijdens het gamen.

De batterijcapaciteit van 4.614 mAh is voldoende om de telefoon de hele dag door te gebruiken. Mocht het toestel toch leeg zijn dan laad je het met een 30 Watt oplader binnen 30 minuten voor 50% op. Ook ondersteunt het toestel draadloos opladen.

Camera

De Pixel 7 heeft een uitstekende camera aan beide kanten. Aan de achterkant heeft het een 50 megapixel groothoekcamera, hiermee kan je in elke situatie een goede foto maken. Naast de groothoekcamera is er aan de achterzijde ook een 12 megapixel ultragroothoeklens, hiermee kan je extra grote dingen fotograferen. Voor de selfies beschikt de Pixel 7 over een 10,8 Megapixel selfiecamera.

Software

De Pixel 7 wordt geleverd met Android 13. Dit betekent dat je kunt genieten van alle nieuwste functies en verbeteringen van het besturingssysteem, evenals minimaal 5 jaar beveiligingsupdates om up t date te blijven. Google staat ook bekend om zijn software-optimalisatie, wat betekent dat de Pixel 7 soepel en snel zal werken, zelfs na verloop van tijd.

pixel 7 los toestel in verschillende kleuren

De dealmobiel tool

Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van smartphones. Door al deze opties kan het voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Met onze tool verzamelen we alle actuele prijzen voor de Pixel 7 dn kunnen we jou garanderen dat we je de goedkoopste optie bieden. Onze tool wordt dagelijks bijgehouden, wat betekent dat iedere prijswijziging meegenomen wordt. We hebben het overzicht al gerangschikt op goedkoopste, dat scheelt jou weer tijd.

Verschillende varianten

Naast de reguliere Pixel 7 die in verschillende kleuren verkrijgbaar is, heeft Google ook de Pixel 7 Pro uitgebracht. Ook voor het losse toestel van dat model vind je op deze pagina de goedkoopste prijs. Het grootste verschil tussen de twee modellen is dat de Pro een stuk groter is. Deze heeft namelijk een 6,7 inch scherm, in tegenstelling van het 6,3 inch scherm van de normale versie.

Ook in de camera zit een verschil. De Pro heeft namelijk een extra telelens met 5x optische zoom. Deze verbeteringen kan je ook terugzien in het prijskaartje, de Pro is zoals je kunt zien in onze tool een stukje duurder dan een normale losse Pixel 7.

Pixel 7 als los toestel of toch een abonnement?

Als je zoekt naar een los toestel dat volledige controle over je mobiele ervaring biedt, dan is de Pixel 7 zeker de moeite waard om te overwegen. Het apparaat biedt uitstekende prestaties, een indrukwekkende cameraopstelling en een modern ontwerp dat zeker de aandacht trekt. Bovendien wordt de Pixel 7 geleverd met de nieuwste versie van Android en regelmatige beveiligingsupdates, wat betekent dat je altijd de nieuwste functies en beveiligingspatches zult hebben. Het nadeel van een los toestel aanschaffen is dat je het volledige bedrag in een keer moet betalen.

Als je dat niet wil kan je ook nog kiezen voor een Pixel 7 toestel met abonnement. Het nadeel daarvan is dat je voor een bepaalde periode een contract aangaat en dan maandelijks toestelkrediet betaalt. Je hebt dus minder vrijheid dan bij een los toesten.

Hoeveel kost een los toestel van de Google Pixel 7?

Op de lanceringsdatum in oktober 2022 lag de adviesprijs op € 649,-. Zoals we bij ieder nieuw toestel zien wordt de prijs steeds lager hoe langer de telefoon uit is. Mocht je het toestel nu nog te duur vinden? Wacht dan een aantal maanden, je zult vanzelf zien dat het goedkoper wordt.

De beste losse telefoon deals:

bol.com (€486,00)
gsmweb.nl (€503,00)

De beste losse telefoon deals:

bol.com (€656,00)
gsmweb.nl (€702,00)

Informatie

Adresgegevens

Keizersgracht 391A
1016 EJ Amsterdam

info@dealmobiel.nl
+31 (0) 6 21 991 567

BTW: NL002074629B39
KVK: 59428376