huawei-abonnementen-vergelijken

Huawei telefoon prijzen vergelijken

Wil je weten waar je een Huawei voor de laagste prijs kan scoren? Dan is het vergelijken van verschillende winkels een goed idee. Binnen 2 minuten weet jij bij welke winkel jij jouw nieuwe Huawei het goedkoopst kunt kopen.

Huawei zonder abonnement vergelijken

Ben jij op zoek naar een nieuw toestel van het merk Huawei? En hoef je verder geen abonnement hierbij te hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze vergelijkingstool geeft je een overzicht van alle verschillende aanbieders van Huawei-toestellen. In de vergelijkingstool kun je selecteren welke Huawei voor jou de voorkeur heeft. Vervolgens krijg je een selectie gepresenteerd met aanbieders van je gewenste smartphone. Denk hierbij aan populaire aanbieders zoals MediaMarkt en Coolblue.

Om het vergelijkingsproces iets simpeler te maken, is het mogelijk om te filteren op opslagcapaciteit, werkgeheugen en kleur. Geef jouw voorkeuren aan en ziet een overzicht met beschikbare winkels en hun prijzen.

Door prijzen van deze losse toestellen te vergelijken zie jij snel en gemakkelijk wat jouw opties zijn. Ben jij bijvoorbeeld opzoek naar de goedkoopste Huawei telefoon? Filter dan de resultaten in de vergelijker op prijs. Heb jij veel geheugen nodig omdat je veel filmpjes maakt? Wellicht is er een Huawei met 256GB opslaggeheugen beschikbaar. Voor een toestel met een camera met veel megapixels zit je bij de nieuwste toestellen altijd goed.

Waar haal ik het goedkoopst een Huawei?

Ben jij opzoek naar de goedkoopste Huawei? Onze vergelijker kan je hierbij helpen. Wanneer er een prijsverlaging van de deze telefoon beschikbaar is, wordt deze direct toegevoegd aan onze tool. Op deze manier zorgen we ervoor dat de tool 24/7 up-to-date blijft. Deze tool geeft je een overzicht van alle winkels die Huawei smartphones verkopen, vervolgens kan jij gemakkelijk zien wat de goedkoopste optie is.

Welke Huawei aanbiedingen zijn er?

Er zijn regelmatig aanbiedingen voor de Huawei (Galaxy) beschikbaar. Zodra er een nieuwe aanbieding beschikbaar is, wordt deze aan onze tool toegevoegd. Zo kan jij de losse toestellen up-to-date blijven vergelijken en de beste deal voor jou kiezen. Zo zijn er vaak aanbiedingen met mooie kortingen beschikbaar en zelfs deals waarbij je bijvoorbeeld een streaming abonnement cadeau krijgt bij een nieuw toestel. Met onze vergelijker kom je er snel achter welke winkel voor jou het meest voordelig is.

Waarom kiezen voor een los toestel?

Toe aan een nieuwe telefoon? Waarom zou je kiezen voor een losse telefoon, je kan toch net zo goed een telefoon met een abonnement nemen? Aan beide opties zitten voor- en nadelen. Zo’n combideal is niet altijd goedkoper dan wanneer je het toestel los zou kopen. Ook houd je zo meer vrijheid, je zit namelijk niet vast aan een meerderjarig contract. Wanneer je de keuze maakt voor een losse telefoon moet je het bedrag in één keer betalen. Bij de nieuwste smartphones is dat vaak een hoog bedrag. Een voordeel hierbij is dat je maandelijks geen extra toestelkosten betaalt. Je houdt de maandelijkse kosten dus een stuk lager. Het nadeel is dat je het hele bedrag in één keer betaalt, daarom is het verstandig om de prijzen van de aanbieders eerst goed te vergelijken.

Wil jij je vrijheid bewaren en je maandelijkse kosten zo laag mogelijk houden? Dan is kiezen voor een losse telefoon voor jou wellicht de beste keuze.

De voor- en nadelen van een Huawei

Ben jij opzoek naar een telefoon zonder abonnement maar ben je er nog niet helemaal uit voor welk merk je moet gaan? Kijk dan zeker eens op onze telefoons vergelijken pagina. Op deze pagina staan de verschillende smartphone merken uitgelicht.

Twijfel je of je voor een Huawei, Apple of Huawei moet gaan? Dit zijn de voordelen van het bezitten van een Huawei:

 1. Android
  • Android-toestellen zijn er in grote getallen. Ook Huawei telefoons draaien op het Android-besturingssysteem. De App Store kent een groot aanbod aan divers apps. Binnen deze digitale markt is er altijd wel een geschikte app of spel te vinden voor jou.
 2. Camera
  • Een goede camera op een telefoon beloven menig telefoonmerken. Echter, staat Huawei toch met kop en schouder boven de rest als het gaat om een goede camera met veel megapixels (MP). Wie fotografie belangrijk vindt in zijn of haar toestel, zit bij Huawei dus goed.
 3. Prijs
  • Van alle Android-merken die er bestaan, behoort Huawei tot het goedkopere segment. Een prijs voor een nieuw toestel kan dan ook rond de paar honderd euro liggen. Kwaliteit hoeft dus niet duur te zijn.

Om niet voor onverwachte teleurstellingen te staan, is het ook belangrijk om de andere kant van de Huawei te belichten. Net zoals bij elk ander toestel, zullen er ook gebreken of andere negatieve punten te vinden zijn:

 1. Mogelijke bemoeienis van de Chinese overheid
  • Hoewel hiermee niet moet worden afgedaan aan de kwaliteit van de smartphone, is de Huawei wel soms negatief in het nieuws. Huawei zou bijvoorbeeld banden hebben met de Chinese overheid en daarom op verschillende manieren een potentieel gevaar met zich mee kunnen brengen.
 2. Geen toegang tot Google-diensten
  • De Verenigde Staten heeft een handelsverbod met de Verenigde Staten vanwege de eerder benoemde mogelijke Chinese bemoeienis. Dit resulteert in dat de toestellen wel draaien op een Android systeem, maar geen Google-apps bevatten. Daardoor kun je bijvoorbeeld niet bij de YouTube- of Google Drive-app.
 3. Geen toegang tot Apple-diensten
  • Naast de Google-diensten, heb je vanwege het Android-besturingssysteem ook geen toegang tot de Apple-diensten. Houd hiermee rekening tijdens het vergelijken en aanschaffen van je nieuwe toestel.

Welke Huawei telefoons zijn er?

Er zijn verschillende Huawei-telefoons beschikbaar. Er komen er ook elk jaar meer bij. Hieronder volgt een opsomming van de meest recente toestellen.

Note: bovenstaande toestellen hebben ook nog verschillende versies in termen van opslagcapaciteit.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik losse Huawei toestellen vergelijken?

Door alle aangeboden Huawei toestellen met elkaar te vergelijken maak jij uiteindelijk een betere keuze. Op deze manier krijg je een mooi overzicht van alle winkels die dit toestel aanbieden. Je kunt de resultaten filteren op jouw voorkeuren. Wanneer je deze toestellen met elkaar hebt vergeleken kies je de juiste deal voor jou en voorkom je dat je achteraf spijt krijgt van je aankoop.

Waarom zou ik de Huawei kopen?

Huawei telefoons draaien op het Android-besturingssysteem. De App Store kent een groot aanbod aan divers apps. Binnen deze digitale markt is er altijd wel een geschikte app of spel te vinden voor jou.
Huawei steekt met kop en schouder boven de rest uit als het gaat om een goede camera met veel megapixels (MP). Wie fotografie belangrijk vindt in zijn of haar toestel, zit bij Huawei dus goed.
Huawei behoort tot het goedkopere segment. Een prijs voor een nieuw toestel kan dan ook rond de paar honderd euro liggen. Kwaliteit hoeft dus niet duur te zijn.

Waarom heb ik een smartphone nodig?

Vroeger was de telefoon er vooral om mee te bellen en later sms’en. Tegenwoordig gaan we bijna niet meer de deur uit zonder onze smartphone op zak. Een telefoon is bijvoorbeeld handig om te hebben voor werk, hierdoor kan je onderweg je werkzaamheden blijven uitvoeren. Ook je sociale leven bijhouden wordt een stuk makkelijker wanneer je een smartphone hebt. Even onderweg een WhatsApp berichtje sturen naar je partner of naar een vriend, of even je Facebook status updaten. Allemaal mogelijkheden met een telefoon.

Je gsm kan je ook uit de brand helpen wanneer je ergens de weg niet weet: pak snel je navigatie erbij en alles komt goed. Natuurlijk is de telefoon ook handig voor ontspanning. Even een spelletje spelen terwijl je op de bus aan het wachten bent of muziek luisteren, het kan allemaal.

Hoe krijg ik korting op de Huawei?

Er zijn regelmatig deals voor losse smartphones beschikbaar. Wanneer er een prijsverlaging bij één van de aanbieders beschikbaar is, wordt deze direct in onze tool bijgewerkt. Dit zorgt ervoor dat jij altijd toegang hebt tot de beste Huawei telefoon aanbieding. Onze tool geeft je vervolgens een overzicht van alle winkels die deze smartphone aanbieden. Hieruit kies je gemakkelijk de beste aanbieding voor jou.

Informatie

Adresgegevens

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

info@dealmobiel.nl
+31 (0) 6 21 991 567

BTW: NL002074629B39
KVK: 59428376