iphone 14 pro max

iPhone 14 Pro Max los toestel

iPhone 14 Pro Max los toestel kopen? Bekijk de scherpste prijzen bij dealmobiel. Binnen 2 minuten weet jij waar je het toestel het goedkoopst kunt scoren.

iPhone 14 Pro Max prijzen vergelijken

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone zonder abonnement? Omdat je bijvoorbeeld al een abonnement hebt of sim only wil nemen naast je nieuwe telefoon. Dan ben je bij dealmobiel aan het juiste adres. Onze vergelijkingstool geeft je een overzicht van alle verschillende winkels die de iPhone 14 Pro Max telefoon in het assortiment hebben. 

Door prijzen van deze losse toestellen te vergelijken zie jij snel en gemakkelijk wat jouw opties zijn. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de goedkoopste iPhone 14 Pro Max? Filter dan eenvoudig de resultaten in de vergelijker op prijs. Heb je veel geheugen nodig? Dit toestel is verkrijgbaar in 128 GB en 256 GB.

Goedkoopste iPhone 14 Pro Max?

De iPhone 14 Pro Max is de beste en duurste smartphone die Apple in 2022 uitgebracht heeft, vandaar dat het niet gek is dat je zoekt naar de goedkoopste prijs. Onze tool bovenaan de pagina helpt je hierbij. Wanneer de prijsverlaging van dit apparaat beschikbaar is, wordt deze direct toegevoegd aan het overzicht. Zo zorgen we ervoor dat de tool 24/7 up-to-date wordt gehouden.

Als dit toestel toch echt een stukje te duur is voor je, maar je wil wel graag een vergelijkbaar toestel, dan kan je ook kiezen voor een normale losse iPhone 14. Deze heeft wat mindere specificaties maar is daarom ook een stuk goedkoper in prijs.

iphone 14 pro max los toestel

iPhone 14 Pro Max aanbiedingen

De iPhone 14 Pro Max komt regelmatig in de aanbieding. Zodra er een nieuwe aanbieding beschikbaar is, wordt deze toegevoegd aan onze tool. Zo kun je per toestel continu de laatste stand van zaken vergelijken en de voor jou meest geschikte transactie kiezen. Er zijn meestal flinke kortingen en zelfs deals, zo kun je via een nieuw toestel bijvoorbeeld airpods cadeau krijgen. Met onze vergelijker kom je er snel achter welke winkel het beste bij jou past. 

Waarom kiezen voor een los toestel?

Ben jij klaar voor een nieuwe telefoon? Waarom kiezen voor een losse telefoon, je kunt ook een abonnementstelefoon gebruiken? Beide opties hebben hun voor- en nadelen. Zo’n combideal is niet altijd goedkoper dan wanneer je het toestel los zou kopen. Ook houd je zo meer vrijheid, je zit namelijk niet vast aan een meerderjarig contract. Wanneer je de keuze maakt voor een losse telefoon moet je het bedrag in één keer betalen. Bij de nieuwste telefoons is dat vaak een hoog bedrag. Een voordeel hierbij is dat je niet elke maand extra toestelkosten betaalt. Je houdt de maandelijkse kosten dus een stuk lager. Je kunt dus flink besparen op je maandlasten. Het nadeel is dat je het hele bedrag in één keer betaalt, daarom is het verstandig om de prijzen van de aanbieders eerst goed te vergelijken.

Wil jij je vrijheid bewaren en je maandelijkse kosten zo laag mogelijk houden? Dan is het kiezen voor een losse telefoon wellicht de beste keuze.

Waarom een Apple iPhone?

Ben je op zoek naar een toestel waarvoor je geen abonnement nodig hebt, maar weet je niet welk merk je moet kopen? Bekijk dan zeker onze telefoons vergelijken pagina. Op deze pagina worden verschillende smartphonemerken uitgelicht.

Heb je al veel Appleproducten in huis? Dan kan het kopen van een iPhone een goede keuze zijn. Hiermee sluit je bijvoorbeeld draadloze Airplay speakers, MacBooks en iPhones aan. Apple biedt hiervoor gratis clouddiensten aan, zodat je eenvoudig bestanden kunt delen met alle Apple apparaten. Een ander voordeel van Apple is de virtuele assistent Siri, die je kan helpen met verschillende zaken. Vraag Siri bijvoorbeeld waar het dichtstbijzijnde tankstation is en je krijgt antwoord.

Apple heeft wel relatief dure mobiele telefoons, wat natuurlijk ook terug te zien is in de kwaliteit. Hou je van de nieuwste smartphone-technologie en ben je een echte Apple fan? Dan is de iPhone de juiste telefoon voor jou. Heb je al jaren een Samsung mobiele telefoon? Dan gaat het overstappen naar Apple misschien niet zo soepel. Dit is een heel ander besturingssysteem, en je moet er even aan wennen.

iPhone 14 Pro Max kopen

De iPhone 14 Pro Max is een relatief dure maar populaire smartphone. Maar waarom zou je kiezen voor dit toestel? Het eerste grote voordeel zit in de camera’s. De Pro Max is voorzien van een triple-camera met ultragroothoek- en groothoek- en telelens. Samen met de LiDAR-sensor, maak je bijzondere beelden binnen en buiten.

Dit toestel beschikt over een groot 6.7-inch-display met een glazen behuizing van roestvrij chirurgisch staal. Dat zorgt voor een stijlvol en handzaam design. Eenhandig ding is dat hij waterbestendig is tot 30 minuten tot een diepte van 6 meter. Wanneer je kiest voor een iPhone 14 Pro Max weet je zeker dat je jaren vooruit kan. Apple biedt jarenlange ondersteuning in de vorm van software updates: soms zelfs langer dan vijf jaar. Je hoeft dus niet volgend jaar alweer op zoek naar een nieuwe telefoon.

iPhone 14 Pro Max prijs los toestel

De prijs van een los iPhone 14 Pro Max toestel kan best veel verschillen per aanbieder. Op de release datum waren de adviesprijzen als volgt:

  • 128GB €1.476,-
  • 256GB €1.606,-
  • 512GB €1.866,-
  • 1TB €2.126,-

Je zult zien dat hoe langer het toestel uit is, hoe meer deze prijzen zullen dalen. Vandaar dat je er goed aan doet om deze pagina in de gaten te houden.

iPhone modellen op een rij

Er zijn nog meer verschillende Apple-telefoons beschikbaar. Er komen er ook elk jaar meer bij. Hieronder volgt een opsomming van de meest recente iPhones.

De iPhone 14 is beschikbaar in vier verschillende modellen die elk hun eigen eigenschappen hebben. Dit zijn de volgende modellen:

  • iPhone 14: het standaardmodel met 6,1-inch scherm.
  • iPhone 14 Plus: goedkopere versie van de Pro Max het hetzelfde 6,7-inch formaat scherm.
  • iPhone 14 Pro: Een top toestel met een 6,1-inch formaat scherm.

De beste losse telefoon deals:

gsmweb.nl (€1.488,00)
bol.com

De beste losse telefoon deals:

gsmweb.nl (€1.531,00)
bol.com

Informatie

Adresgegevens

Keizersgracht 391A
1016 EJ Amsterdam

info@dealmobiel.nl
+31 (0) 6 21 991 567

BTW: NL002074629B39
KVK: 59428376