Zakelijke telefoon abonnementen vergelijken

Bekijk en vergelijk zakelijke telefoon abonnementen van alle providers. Binnen 2 minuten vind je het beste zakelijke abonnement voor jouw onderneming.

Voordelen van zakelijk telefoon abonnement

Een zakelijk telefoon abonnement is een telefoon die wordt gebruikt voor het werk. Dit kan door de eigenaar en door het personeel zijn. Wanneer het personeel gebruik maakt van een zakelijke telefoon, blijft het toestel eigendom van de baas. Maar wat zijn de voordelen hiervan?

Het grootste voordeel ten opzichte van een particulier telefoon abonnement is dat je tijdens de aangifte de aanschaf- en abonnementskosten mag aftrekken van de winst van je onderneming.

Een ander voordeel is dat je bij veel providers snellere hulp ontvangt. Zakelijke klanten komen in aanmerking voor 24/7 klantenservice. Zo zit jij nooit lang met storingen of andere ongewenste dingen. Ook bieden ze hierbij vaak persoonlijke hulp aan tijdens de keuze van het juiste abonnement.

Vaak zijn er speciale aanbiedingen beschikbaar voor zakelijke klanten. Vooral bij een grotere afname kan dit oplopen tot grote kortingen. Zo ben jij een stuk voordeliger uit en ben jij en je werknemers altijd bereikbaar.

Ook zijn er providers die je zakelijke telefoon met het vaste netwerk kunnen koppelen. Op deze manier ben je ook wanneer je niet op kantoor bent bereikbaar via je vaste telefoonnummer. Ook is een BKR-registratie niet noodzakelijk bij het afsluiten van een zakelijk telefoon abonnement.

Alle zakelijke telefoon abonnementen

Er zijn heel veel verschillende zakelijke telefoon abonnementen beschikbaar. Ten eerste zal je moeten bepalen of je zakelijk sim only wil, of dat je een abonnement met telefoon wil. Met een sim only abonnement betaal je alleen voor de simkaart en bij een abonnement met telefoon zit er naast de simkaart ook een telefoon in je abonnement. Je zult zelf moeten bepalen wat je wil.

Wanneer je de keuze maakt om voor een zakelijk abonnement met telefoon zijn er veel verschillende toestellen waaruit je kunt kiezen. De meest gekozen smartphone merken zijn Samsung en Apple. Wanneer jij goede ervaringen hebt met iPhone dan is het wellicht de juiste keuze om voor Apple te gaan. Voor Samsung geldt hetzelfde. Dat betekent niet dat je per se voor deze merken moet kiezen. Het kan ook een prima keuze zijn om voor een minder bekend merk te kiezen.

Wanneer je het toestel bepaald hebt kan je gaan kijken naar de bundels. Heeft jouw onderneming onbeperkt data nodig? Of heb je genoeg aan 10GB? Dit zal je zelf moeten bepalen. Wanneer je al deze behoeften duidelijk hebt kan je gaan beginnen met vergelijken.

Beste zakelijke telefoon abonnement

Het beste zakelijke telefoon abonnement is niet voor iedere onderneming hetzelfde. Wanneer een kleine ZZP’er genoeg heeft aan een relatief goedkoop abonnement, kan een grotere onderneming behoefte hebben aan een duurder abonnement.

Er is dus geen eensgezind antwoord op de deze vraag. Het beste zakelijke telefoon abonnement is degene die het beste aansluit op jouw wensen. Daar kom je achter door te vergelijken via onze onafhankelijke vergelijkingstool.

zakelijk telefoon abonnement

Goedkoopste zakelijke telefoon abonnement

Het goedkoopste zakelijke telefoon abonnement vind je snel met onze vergelijker. Je kunt gemakkelijk filteren op prijs en vervolgens krijg je een overzicht van alle abonnementen van laag naar hoog. De minst dure optie hoeft niet altijd de beste optie voor jouw onderneming te zijn. Die optie is meestal degene met de minste data of een mindere kwaliteit telefoon. Als jouw werknemers de hele dag online moeten zijn en veel bellen dan is het beter om voor een abonnement met onbeperkt data te gaan. Dit kost je waarschijnlijk iets meer, maar wanneer ze maandelijks de bundel overschrijden ben je uiteindelijk meer geld kwijt. Daarom is het een betere optie om voor een wat duurder abonnement te gaan dat wel aan alle wensen van jou en je werknemers voldoet.

Hoe kan ik zakelijke telefoon abonnementen vergelijken?

Zakelijk internet vergelijken is heel makkelijk op dealmobiel, het enige wat je hoeft te doen is jouw voorkeuren in de filters aanbrengen en de vergelijker doet de rest. Zo krijg je een overzicht van alle zakelijke telefoon abonnementen. Daarna is het aan jou om de beste optie te kiezen. Wanneer je die optie gevonden hebt, word je doorgestuurd naar de provider. Vervolgens kan je via de providers zelf jouw abonnement afsluiten.

Welke providers bieden zakelijke telefoon abonnementen aan?

In Nederland zijn er meerdere providers die zakelijk telefoon abonnementen aanbieden. Deze providers hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Hieronder volgt een overzicht van de meest bekende in willekeurige volgorde.
1. KPN
2. T-Mobile
3. Hollandsnieuwe
4. Vodafone
5. Tele2

Waarom zou ik zakelijke telefoon abonnementen vergelijken?

Door zakelijke telefoon abonnementen te vergelijken verklein je het risico dat je de verkeerde keuze maakt. De keuze aan toestellen en providers is natuurlijk reuze. Stel je kiest zonder te vergelijken voor provider A. Achteraf kom je erachter dat provider B veel voordeliger is of beter bij de wensen van jouw onderneming past. Nu kan je niet meer terug omdat je de keuze al gemaakt hebt. Dit had je kunnen voorkomen door eerst de verschillende aanbieders en pakketten met elkaar te vergelijken.

Informatie

Adresgegevens

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

info@dealmobiel.nl
+31 (0) 6 21 991 567

BTW: NL002074629B39
KVK: 59428376