vodafone-abonnementen-vergelijken-dealmobiel

Telefoon abonnementen van Vodafone vergelijken

Bekijk en vergelijk de telefoon abonnementen van Vodafone. Vind binnen 2 minuten het beste telefoon abonnement van Vodafone voor jou.

Alle telefoon abonnementen van Vodafone 

Er zijn veel verschillende telefoon abonnementen beschikbaar. Deze kunnen we grofweg verdelen in abonnementen met en zonder telefoon. Ben jij op zoek naar een nieuwe smartphone? Kies dan voor een telefoon met abonnement. In dit geval betaal je maandelijks abonnement- en toestelkosten. Je hebt hierin ook de keuze om het toestel in één keer af te betalen of voor een gedeelte. Zo houd je genoeg geld over voor leuke dingen omdat je de maandelijkse kosten laag houdt.

Er is veel keuze uit nieuwe gsm’s voor jouw Vodafone abonnement. Deze toestellen kan je gemakkelijk vergelijken in onze vergelijkingstool. Bij Vodafone kan je telefoon abonnementen afsluiten voor de volgende merken: Apple, Samsung, Sony, Oppo, OnePlus en Fairphone.

Heb jij al een prima smartphone en ben je alleen op zoek naar een data- en bel bundel? Dan is een abonnement zonder telefoon, oftewel een sim only abonnement van Vodafone de juiste keuze voor jou. In dit geval ben je een stuk goedkoper uit dan bij een telefoon abonnement. Je betaalt alleen voor het netwerk en je hebt geen maandelijkse toestelkosten. Vodafone geeft je de keuze uit een één of twee jaar sim only abonnement. Filter in de vergelijker gemakkelijk op sim only en vind jouw beste deal.

Waarom zou ik mijn telefoon abonnement via Vodafone afsluiten?

Vodafone maakt gebruik van het eigen Giganet netwerk, dit is een van de beste netwerken van Europa. Hierdoor weet je dat je wat betreft verbinding wel goed zit. Met dit netwerk kan je supersnel internetten via 4G en 5G.

Vodafone biedt combikorting aan voor Ziggo internet klanten. Iets om over na te denken als je internetklant bent bij Ziggo. Verder geeft Vodafone aan dat ze de prijzen altijd scherp houden en hebben ze regelmatig leuke aanbiedingen waardoor het voor jou nog aantrekkelijker wordt om voor een telefoon abonnement bij Vodafone te kiezen.

Tevens biedt Vodafone gratis nummerbehoud aan. Wil jij graag je oude telefoonnummer behouden? Geen probleem, geef het aan tijdens het bestelproces en jij behoudt je eigen nummer. Tot slot zorgt Vodafone ervoor dat jij nooit teveel betaalt voor je abonnement, is je databundel op? Dan kan je gemakkelijk data bij kopen.

Vodafone telefoon abonnement aanbiedingen

Vodafone heeft regelmatig nieuwe aanbiedingen. Zo hebben ze speciale korting op smartphones wanneer je een abonnement afsluit. Ook hebben ze een speciale combikorting voor Ziggo internetklanten. Deze korting bestaat uit onder anderen een verdubbeling van je aantal MB’s en een maandelijkse korting op je abonnement. Ook krijg je bij een nieuw abonnement vaak leuke cadeaus.

Zodra er een nieuwe deal beschikbaar is wordt deze direct toegevoegd aan onze vergelijkingstool. Hiermee zorgen we dat de vergelijker 24/7 up-to-date is. Geef hierin gemakkelijk aan wat jouw voorkeuren zijn en ontvang een overzicht van alle telefoon abonnement aanbiedingen van Vodafone. Vervolgens is het aan jou om het abonnement dat aan al jouw eisen voldoet te vinden en de beste aanbieding voor jou te kiezen.

Goedkoopste telefoon abonnement van Vodafone 

Ben jij opzoek naar het goedkoopste telefoon abonnement van Vodafone? Onze vergelijkingstool kan je hier goed mee helpen. Er zijn veel verschillende abonnementen met de keuze uit een gsm plus abonnement of een los sim only abonnement zonder telefoon. Vul je adresgegevens in en ontvang alle mogelijke opties voor jou. Vervolgens kan je makkelijk filteren op het abonnement met de laagste prijs. 

De sim only abonnementen zijn goedkoper dan de abonnementen met telefoon omdat je hierbij geen maandelijkse toestelkosten hebt. Zie hiervoor ook de sim only vergelijken pagina. Het is aan jou om te bepalen wat je belangrijk vindt. Is jouw smartphone echt aan vervanging toe? Dan is het wellicht beter om voor een duurder abonnement inclusief telefoon te kiezen. Is jouw telefoon nog prima? dan is het misschien zonde om meer te betalen voor een nieuw toestel en is sim only de beste deal voor jou.

Beste telefoon abonnement van Vodafone 

Ben je opzoek naar het beste telefoon abonnement van Vodafone? Het beste abonnement hoeft niet voor iedereen gelijk te zijn. De ene gebruiker heeft genoeg aan een sim only abonnement, maar de ander wil een abonnement plus telefoon. Het is aan jou om hierin te bepalen wat jij wil en wat voor jou het meest voordelige is.

Onze vergelijkingstool kan je hierbij helpen. Deze geeft een overzicht van alle Vodafone abonnementen. Vervolgens kan je makkelijk jouw voorkeuren invullen. Wil je bijvoorbeeld een unlimited databundel of unlimited bellen? Dat is allemaal mogelijk bij deze provider. In de meeste gevallen zit de sms bundel hierbij inbegrepen. Wanneer jij de keuze hebt gemaakt voor het beste abonnement voor jou, kan je het vervolgens gemakkelijk bestellen via de provider zelf.

Hoe sluit ik mijn abonnement af

Het afsluiten van een abonnement bij Vodafone hoeft niet moeilijk te zijn. Heb je een abonnement gevonden dat aansluit op al jouw wensen? Dan kan je verder naar de volgende stap: het afsluiten van het abonnement. Dit gaat via de provider zelf. Wanneer je op de deal uit onze vergelijker klikt, word je doorgestuurd naar de provider zelf. Hier kan je al je voorkeuren aangeven en je bestelling afronden. Vervolgens ontvang je via je ingevulde e-mail wanneer je nieuwe abonnement wordt thuisbezorgd. Wanneer je de bestelling in huis hebt kan je gelijk beginnen met internetten, bellen, sms´en en eventueel genieten van je nieuwe toestel.

Hoe zeg ik mijn abonnement af

Het opzeggen van een telefoon abonnement bij Vodafone is niet moeilijk. Vodafone je niet tevreden over je abonnement of wil je overstappen naar een andere provider? Je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen. Houd er wel rekening mee dat je het resterende bedrag nog moet betalen als je ervoor kiest om op te zeggen terwijl je contract nog doorloopt.

Weet je zeker dat je wil opzeggen? Dit kan je gemakkelijk doen via de My Vodafone app. Vergeet niet te checken of ze je een onweerstaanbare aanbieding doen om toch te blijven.

Welke telefoon providers zijn er?

Binnen de telecommarkt bestaan er diverse telefoon providers. Hieronder volgt een lijst met populaire providers in Nederland:

1. Ben

Ben biedt goedkope telefoon abonnementen en (vaak) zonder aansluitkosten t.w.v. € 20,-. De telefoon abonnementen van Ben zitten op het snelste mobiele netwerk van Nederland, namelijk die van T-Mobile. Dit netwerk komt bijna jaarlijks terug als beste uit de test. Daarnaast weet je bij Ben altijd waar je aan toe bent. Wanneer je een mobiel abonnement afsluit bij deze provider, kom je niet ineens voor onverwachte kosten te staan en wordt er een stop gezet op je MB verbruik. De telefoon abonnementen stel je zelf samen, met of zonder telefoon. Je bepaalt zelf je eigen abonnement door het aantal MB’s, belminuten en wijze van betaling door te geven aan Ben.

2. Hollandsnieuwe

Een telefoon abonnement afsluiten bij Hollandsnieuwe brengt enkele voordelen met zich mee. Ze hebben bij deze provider het zo makkelijk mogelijk gemaakt om over te stappen, dit is dan ook zo gedaan. Daarnaast profiteer je van gratis nummerbehoud en geen aansluitkosten op alle abonnementen. Wanneer je internetklant bent bij Ziggo, maak je ook nog aanspraak op combikorting. Bij deze provider zit je op het betrouwbare 4G netwerk van Vodafone. Profiteer van de telefoon aanbiedingen en scherpe prijzen bij Hollandsnieuwe.

3. KPN

Ben jij klaar voor de overstap naar 5G? Dan is KPN wellicht de provider voor jou. Met een veilig en snel netwerk kun je bij KPN profiteren van vele voordelen. Bij deze telecomgigant kun je zelf je abonnement samenstellen, dus mét of zonder nieuw toestel. Je bepaalt zelf hoe je je toestel afbetaalt. Dit kan in één keer, wat voor minder maandelijkse kosten zorgt, of voor een gespecificeerd bedrag per maand. Wat KPN uniek maakt, is, los van het snelste 5G netwerk van Nederland te hebben, dat zij een gratis overstapservice hebben. Hierdoor kun je kosteloos overstappen op KPN en daar jouw mobiele abonnement afsluiten. Dit abonnement is bij KPN ook nog eens maandelijkse aanpasbaar, waardoor je bij deze mobiele provider over een flexibel abonnement beschikt.

4. Tele2

Tele2 biedt haar klanten gratis verzending, nummerbehoud en een sterk 4G netwerk. Daarnaast kun je bij Tele2 profiteren van de terugkerende acties die zij hebben. Wie zijn of haar abonnement afsluit of verlengt op het juiste moment, kan gebruik maken van diverse voordelen. Vaak biedt Tele2 een kortingsbedrag op een toestel of geen aansluitkosten. Door de samenwerking tussen T-Mobile en Tele2, zijn de krachten van de twee providers samengevoegd. Hierdoor kun je er op rekenen dat Tele2 een betrouwbare provider is om voor te kiezen.

5. T-Mobile

Wie telefoon abonnement zegt, zegt al snel T-Mobile. Door de jaren heen heeft de provider zijn positie in de telecommarkt weten te verstevigen. Dit is overigens niet uit het niets gebeurd. Met de beschikking tot één van de beste mobiele netwerken van Nederland hebben zij goud in handen. T-Mobile klanten verzekeren zich bij het afsluiten van een abonnement van een goed 4G of 5G netwerk, goede service en de vrijheid om het mobiele abonnement maandelijks aan te passen. Wie extra klantvoordeel wil pakken: zorg dat je ook T-Mobile Thuis hebt. Dit kan al snel enkele euro’s per maand besparen.

6. Vodafone

Vodafone was één van de eerste partijen die 5G naar Nederland haalde. Hierdoor hebben zij een excellent 5G netwerk weten op te bouwen. Met hun Giganet kun je internetten op je mobiel waar je ook bent. Daarnaast kun je bij Vodafone gebruik maken van de toestelflexibiliteit die zij bieden. Dit kan met Vodafone NEXT. Hiermee bepaal je zelf wanneer je een nieuw toestel in huis haalt. Tot slot biedt Vodafone ook 24/7 premium service, je kunt altijd bij hun klantenservice terecht voor vragen. Deze service en voordelen komen natuurlijk wel met een prijskaartje. Wie daarom extra korting wil bij Vodafone, kan er voor kiezen om ook klant van Ziggo te worden. Zo haal je snel internet, TV en bellen in huis, maar ook korting op jouw Vodafone-abonnement. Los van deze korting, ontvang je ook gratis dubbele data en een tv-pakket van Ziggo.

Al deze providers kennen hun voor- en nadelen. Om erachter te komen welke provider voor jou het beste is kan je gebruik maken van onze gratis vergelijkingstool. Vul je voorkeuren en adresgegevens in en ontvang de beste optie voor jou.

Veelgestelde vragen

Heeft Vodafone telefoon aanbiedingen?

Vodafone heeft regelmatig nieuwe acties en aanbiedingen. Ze bieden goedkope telefoon abonnementen waar je (vaak) korting krijgt op je nieuwe smartphone. Ook geven ze regelmatig extra data cadeau. Dit is een combikorting voor mensen die klant van Ziggo zijn. Kies jij bijvoorbeeld voor een bundel met 500 MB? dan krijg je 1000 MB.

Wanneer er een nieuwe deal beschikbaar is wordt deze direct toegevoegd aan onze vergelijkingstool. Hiermee zorgen we dat de vergelijker 24/7 up-to-date is. Geef hierin gemakkelijk aan wat jouw voorkeuren zijn en ontvang een overzicht van alle telefoon abonnement aanbiedingen van Vodafone. Vervolgens is het aan jou om het abonnement dat aan al jouw eisen voldoet te vinden en de beste aanbieding voor jou te kiezen.

Hoe vind ik de provider die bij mij past?

Ben je opzoek naar een telefoon abonnement maar twijfel je nog over de juiste provider? In dit geval is het beter dat je eerst de algemene telefoon abonnementen vergelijken pagina bezoekt, hier staan namelijk alle providers in. In de vergelijkingstool op die pagina kan je vervolgens jouw voorkeuren invullen. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar de nieuwste iPhone met abonnement? Dan is de provider die bij jou past wellicht anders dan iemand die opzoek is naar een sim only abonnement. Dit zal je met behulp van onze vergelijkingstool zelf uit moeten zoeken.

Waarvoor heb ik een telefoon abonnement nodig?

Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder onze telefoon. Waar het vroeger nog vooral ging om bellen, doen we tegenwoordig steeds meer via internet. Zonder abonnement zou je elke keer beltegoed moeten kopen. Wanneer je een abonnement hebt, betaal je maandelijks een bedrag waarmee jij de maand mee door komt. Deze kosten zijn, mits je over je bundel gaat, maandelijks gelijk. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent.

Kies je voor een nieuwe telefoon bij je abonnement? Dan kan het een voordeel zijn dat je maandelijks toestel krediet betaalt. Zou je dit niet doen en een los toestel kopen dan moet je dat bedrag in één keer betalen. Als je die nieuwe telefoon niet in één keer kunt afbetalen, is het dus alsnog mogelijk om deze te kopen in combinatie met een abonnement. 

Waarom zou ik telefoon abonnementen vergelijken?

Telefoon aanbiedingen vergelijken is een goed idee als je opzoek bent naar het juiste abonnement voor jou. In Nederland bestaan verschillende telefoon abonnementen met ieder een eigen focus. Waar het ene abonnement zich focust op de laagste prijs, focust het andere abonnement op het leveren van de beste service. Deze abonnementen kan je makkelijk vergelijken op onze website. Hier vul je je adresgegevens in en de dingen die jij belangrijk vindt binnen een telefoon abonnement. Vervolgens krijg je het beste abonnement voor jou. Hierdoor maak je een weloverwogen keuze en neemt de kans af dat je na het overstappen spijt krijgt van je keuze.

Informatie

Adresgegevens

Keizersgracht 391A
1016 EJ Amsterdam

info@dealmobiel.nl
+31 (0) 6 21 991 567

BTW: NL002074629B39
KVK: 59428376