Telefoon abonnement vergelijken

Tijd voor een nieuw telefoon abonnement? Dan doe je er goed aan om eerst de abonnementen van verschillende mobiele providers met elkaar te vergelijken! Elke provider kent namelijk haar eigen voorwaarden en je wil natuurlijk de abonnement die het beste bij jou past en daarbij niet onnodig veel betalen. Door telefoon abonnementen met elkaar te vergelijken, vind je snel en gemakkelijk een abonnement die bij jouw wensen past.

Ga direct naar:

Hoe vergelijk ik mobiele abonnementen?

Met een groot scala aan verschillende telefoon providers en ieder met verschillende abonnementen, kan je snel het idee krijgen dat er een perfect abonnement bij jou past. Dit specifieke abonnement vinden, hoeft niet moeilijk te zijn. Bij dealmobiel hebben wij namelijk voor jou een handige vergelijkingstool in elkaar gezet. In deze telefoon plus abonnement vergelijker zie je een overzicht met verschillende providers. Door gebruik te maken van de filteropties, kun jij een abonnement vinden die bij jouw wensen past.

Hoe werkt de vergelijkingstool?

Wij geloven dat het vinden een smartphone abonnement niet moeilijk hoeft te zijn. Met dat idee hebben wij onze vergelijkingstool ontworpen. Je kunt binnen de telefoon abonnement vergelijker gebruik maken van de filteropties en prijzen tot een minimum of maximum zetten. Waarschijnlijk heb je wel al een idee welk toestel je erbij zou willen. Dit kun je in het hulpprogramma aangeven, zodat je enkel telefoon abonnementen met dat toestel met elkaar vergelijkt. Je kunt ook selecteren welke provider voor jou de voorkeur heeft. Zit je het liefst bij Vodafone, heb je goede verhalen gehoord over Tele2 of ga je toch voor het betrouwbare netwerk van T-Mobile. Abonnementen kunnen zich ook differentiëren op basis van contractduur, 4G of 5G en of het gaan op een nieuw abonnement of dat je wilt verlengen. Deze voorwaarden hebben allemaal invloed op de beschikbaar en prijs van abonnementen. De tool is geheel gratis, up-to-date en 24/7 beschikbaar, dus probeer het gerust uit!

Telefoon abonnementen vergelijken
Bij het vergelijken van telefoon abonnementen kun je aangegeven welke criteria voor jou belangrijk zijn.

Telefoon met abonnement providers

In Nederland zijn er verschillende telecom bedrijven die telefoons in combinatie met een abonnement aanbieden. Deze providers variëren in prijs, kwaliteit en service, bijvoorbeeld in hun 5G mogelijkheden. De zes meest bekende telefoon + abonnement aanbieders zijn:

 • KPN
 • T-Mobile
 • Vodafone
 • Ben
 • Hollandsnieuwe
 • Tele2

Wie een nieuwe smartphone zoekt, zal deze waarschijnlijk van één van deze zes providers ontvangen bij zijn of haar abonnement. De toestelprijzen zijn hierin vaak gelijk, maar de prijzen voor mobiel internet kunnen per provider flink verschillen.

Hoe bepaal ik welk telefoon abonnement het beste bij mij past?

Een telefoon abonnement kan op meerdere manieren verschillen van anderen en jouw wensen kunnen zeer specifiek zijn. Ben jij iemand die veel gebruikt maakt van mobiel internet? Zorg dat dan je een abonnement kiest met veel MB data. Ben je meer een beller? Dan is 120min bellen per maand wellicht te weinig en kun je kijken naar een abonnement met onbeperkt bellen. Veel abonnementen maken als gebruik van onbeperkt sms’en waardoor je daar niet echt naar hoeft te kijken. Het is erg afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Wil jij gewoon het goedkoopste abonnement? Dan zit je bij goedkope providers zoals Tele2 aan het juiste adres. Wil je een ijzersterk 5G-netwerk? Dan is T-Mobile een mogelijke kandidaat voor jou. Zo zie je maar dat elk netwerk een eigen focus heeft en dat het belangrijk is om te weten waar voor jou de prioriteit ligt bij jouw mobiele abonnement.

Goedkoopste telefoon abonnement vergelijken

Ben je opzoek naar een goedkoop telefoon abonnement? Dan kun je hier verschillende telefoon abonnementen vergelijken om zo de goedkoopste te vinden die bij jouw wensen past. Maak gebruik van onze telefoon abonnement vergelijker en vul de voorwaarden in die bij jouw situatie passen. Je kunt de prijzen tot een minimum of maximum zetten om zo een overzicht te krijgen van abonnementen die passen binnen jouw budget. Wanneer je de maximum prijs laag zet, krijg je enkel een overzicht van goedkope telefoon abonnementen. Degene met de laagste prijs, is dat de goedkoopste telefoon abonnement! Eventueel kun je de goedkope opties ook nog met elkaar vergelijken.

Abonnement met telefoon vergelijken
Na het afsluiten van je abonnement kun je genieten van je nieuwe smartphone!

Wat voor telefoon abonnement aanbiedingen zijn er?

Wil je nog goedkoper uit zijn met jouw mobiele telefoonabonnement met behulp van aanbiedingen? Groot gelijk! Hoewel er momenteel al enkele goedkope mogelijkheden bestaan tot het verkrijgen van telefoon abonnenten, zijn er soms ook speciale kortingsacties en aanbiedingen te vinden bij de telecom providers. Deze aanbiedingen zorgen er voor dat jij extra korting pakt op jouw telefoon abonnement. Als er een aanbieding is, is Dealmobiel.nl daarvan op de hoogte! Wij staan in nauw contact met de telefoon providers en weten daardoor als eerste welke acties en aanbiedingen en allemaal zijn en nog komen. We zouden onszelf niet Dealmobiel.nl noemen als wij niet ook de beste aanbiedingen voor jullie op een rijtje zetten. Deze aanbiedingen verwerken wij in de vergelijker dus kun je daarin terugvinden. Let op: deze aanbiedingen zijn tijdelijk geldig, daarna verdwijnen ze weer!

Telefoon abonnementen voor kinderen vergelijken

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij als vader of moeder een geschikt telefoon abonnement voor je kind wilt vinden. Ook daarbij kan het vergelijken van smartphone abonnementen er voor zorgen dat je de juiste deal voor jouw zoon of dochter vindt. Telecom bedrijven bieden vaak verschillende soorten abonnementen voor kinderen. Zo biedt Ben hun ‘Ben Kind’ pakket aan en heeft KPN ‘Kids Sim’. Echter, Kids Sim kun je niet bestellen i.c.m. een mobiele telefoon. Wil je al deze verschillende mobiele abonnementen voor kinderen vergelijken? Maak dan gebruik van onze vergelijkingstool en vul ook in welk toestel jij verwacht dat jouw kind zou willen.

Van welke providers kan ik telefoon abonnementen vergelijken?

Je kunt van verschillend mobiele telefoon abonnement providers hun prijzen, kwaliteit en service vergelijken. Hieronder staat op alfabetische volgorde een lijst van bekende providers en wat extra informatie om een beter beeld te krijgen van elke provider.

1. Ben

Ben biedt goedkope telefoon abonnementen en (vaak) zonder aansluitkosten t.w.v. € 20,-. De telefoon abonnementen van Ben zitten op het snelste mobiele netwerk van Nederland, namelijk die van T-Mobile. Dit netwerk komt bijna jaarlijks terug als beste uit de test. Daarnaast weet je bij Ben altijd waar je aan toe bent. Wanneer je een mobiel abonnement afsluit bij deze provider, kom je niet ineens voor onverwachte kosten te staan en wordt er een stop gezet op je MB verbruik. De telefoon abonnementen stel je zelf samen, met of zonder telefoon. Je bepaalt zelf je eigen abonnement door het aantal MB’s, belminuten en wijze van betaling door te geven aan Ben.

2. Hollandsnieuwe

Een telefoon abonnement afsluiten bij Hollandsnieuwe brengt enkele voordelen met zich mee. Ze hebben bij Hollandsnieuwe het zo makkelijk mogelijk gemaakt om over te stappen, dit is dan ook zo gedaan. Daarnaast profiteer je van gratis nummerbehoud en geen aansluitkosten op alle abonnementen. Je kunt ook nog de combivoordeel pakken, mits je internetklant bent bij Ziggo. Bij Hollandsnieuwe zit je op het betrouwbare 4G netwerk van Vodafone. Profiteer van de telefoon aanbiedingen en scherpe prijzen bij Hollandsnieuwe.

3. KPN

Ben jij klaar voor de overstap naar 5G? Dan is KPN wellicht de provider voor jou. Met een veilig en snel netwerk kun je bij KPN profiteren van vele voordelen. Bij deze telecomgigant kun je zelf je abonnement samenstellen, dus mét of zonder nieuw toestel. Je bepaalt zelf hoe je je toestel afbetaalt. Dit kan in één keer, wat voor minder maandelijkse kosten zorgt, of voor een gespecificeerd bedrag per maand. Wat KPN uniek maakt, is, los van het snelste 5G netwerk van Nederland te hebben, dat zij een gratis overstapservice hebben. Hierdoor kun je kosteloos overstappen op KPN en daar jouw mobiele abonnement afsluiten. Dit abonnement is bij KPN ook nog eens maandelijkse aanpasbaar, waardoor je bij KPN over een flexibel abonnement beschikt.

4. Tele2

Tele2 biedt haar klanten gratis verzending, nummerbehoud en een sterk 4G netwerk. Daarnaast kun je bij Tele2 profiteren van de terugkerende acties die zij hebben. Wie zijn of haar abonnement afsluit of verlengt op het juiste moment, kan gebruik maken van diverse voordelen. Vaak biedt Tele2 een kortingsbedrag op een toestel of geen aansluitkosten. Door de samenwerking tussen Tele2 en T-Mobile, zijn de krachten van de twee providers samengevoegd. Hierdoor kun je er op rekenen dat Tele2 een betrouwbare provider is om voor te kiezen.

5. T-Mobile

Wie telefoon abonnement zegt, zegt al snel T-Mobile. Door de jaren heen heeft de provider zijn positie in de telecommarkt weten te verstevigen. Dit is overigens niet uit het niets gebeurd. Met de beschikking tot één van de beste mobiele netwerken van Nederland hebben zij goud in handen. T-Mobile klanten verzekeren zich bij het afsluiten van een abonnement van een goed 4G of 5G netwerk, goede service en de vrijheid om het mobiele abonnement maandelijks aan te passen. Wie extra klantvoordeel wil pakken: zorg dat je ook T-Mobile Thuis hebt. Dit kan al snel enkele euro’s per maand besparen.

6. Vodafone

Vodafone was één van de eerste partijen die 5G naar Nederland haalde. Hierdoor hebben zij een excellent 5G netwerk weten op te bouwen. Met hun Giganet kun je internetten op je mobiel waar je ook bent. Daarnaast kun je bij Vodafone gebruik maken van de toestelflexibiliteit die zij bieden. Dit kan met Vodafone NEXT. Hiermee bepaal je zelf wanneer je een nieuw toestel in huis haalt. Tot slot biedt Vodafone ook 24/7 premium service, je kunt altijd bij hun klantenservice terecht voor vragen. Deze service en voordelen komen natuurlijk wel met een prijskaartje. Wie daarom extra korting wil bij Vodafone, kan er voor kiezen om ook klant van Ziggo te worden. Zo haal je snel Internet, TV en bellen in huis, maar ook korting op jouw Vodafone-abonnement. Los van deze korting, ontvang je ook gratis dubbele data en een tv-pakket van Ziggo.

Kom je er nog niet helemaal uit met al deze opties? Begrijpelijk! Maak daarom gebruik van onze gratis telefoon abonnement vergelijker en vind de provider die bij jou past.

Overstappen op ander abonnement met telefoon en afsluiten

Overstappen op een abonnement met telefoon van een andere provider is vandaag de dag erg simpel. Meestal biedt een provider een overstapservice aan waardoor je maar weinig administratieve taken op je bord krijgt. Daarnaast beschikt elk telecom bedrijf over een klantenservice, dus voor vragen over het overstappen kun je ze altijd mailen of bellen. Nadat je klaar bent met het vergelijken, kun je dus je nieuwe abonnement gemakkelijk en snel afsluiten bij jouw provider. Veel plezier met je nieuwe toestel!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mobiele telefoon abonnementen vergelijken?

In Nederland kennen we diverse mobiele telefoon abonnementen. Om tot een juiste keuze te komen, is het verstandig om mobiele telefoon abonnementen te vergelijken. Dit kan met onze gratis telefoon abonnement vergelijker. Volg hierbij de volgende stappen:

1. Bepaal wat voor toestel jouw voorkeur heeft. Hiermee filter je abonnementen met andere toestellen weg.
2. Vul de voorwaarden in die voor jou van belang zijn. Denk hierbij aan het aantal MB data, wel of niet onbeperkt bellen en sms’en en of je een 1- of 2-jarig contract wilt.
3. Bekijk en vergelijk de selectie en kies een passend telefoon abonnement.

Op deze manier vind je gemakkelijk een telefoon plus abonnement die bij jou past.

Wat voor soort telefoon abonnementen zijn er?

In Nederland kennen de sim-only, prepaid en standaard telefoon plus abonnement. Bij dit laatste ontvang je van je provider een 1- of 2-jarig contract waarin je maandelijks een som betaalt. Dit bedrag is afhankelijk van het type toestel, je eenmalige toestelbetaling aan het begin van het abonnement en de voorwaarden binnen het abonnement. Het toestel betaal je maandelijks af en zit in de maandelijkse prijs verworven.

Wat is het goedkoopste mobiele abonnement?

Dit is afhankelijk van het type abonnement dat je afneemt. De prijs wordt namelijk beïnvloed door meerdere factoren. De maandelijkse kosten bij een abonnement zijn afhankelijk van het type toestel, de aanbetaling van dit toestel en de voorwaarden binnen het abonnement. Maak daarom gebruik van de gratis telefoon abonnement vergelijker om een passend en zo goedkoop mogelijk abonnement te vinden voor jouw smartphone.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van mobiele abonnementen?

Bij het vergelijken van mobiele abonnementen is het belangrijk om niet enkel naar de prijs de kijken. Wie alleen kijkt naar de prijs, kan daardoor wellicht op het langer termijn het idee hebben dat hij of zij de verkeerde keuze heeft gemaakt. Wie voor een goedkoop abonnement kiest, levert namelijk mogelijk in op andere vlakken, zoals de service van een provider of de kwaliteit van het mobiele netwerk. Verdiep je daarom goed in de provider die jou voorkeur krijgt om teleurstellingen later te voorkomen.

Netwerken en aanbieders

Snel Naar

 • Smartphones
 • Abonnementen
 • Sim only
 • Internet, tv & bellen

Nieuwe Telefoons

 • Apple iPhone 12 (mini, pro, pro max)
 • Samsung Galaxy S20
 • Huawei p30

Aanbieders

 • T-Mobile
 • Tele2
 • Vodafone
 • Ben
 • Youfone
 • Ben
 • Simyo