Sim only zakelijk vergelijken

Bekijk en vergelijk zakelijke sim only abonnementen van alle providers. Binnen 2 minuten vind je de beste sim only deal voor jouw onderneming.

Wat is een zakelijk sim only abonnement?

Een zakelijk sim only abonnement is speciaal voor ondernemers. Bij dit abonnement betaal je alleen voor de bundels. Je spreekt van te voren een bepaald aantal belminuten en een databundel af die aan jouw wensen voldoet. Vervolgens ontvang je een simkaart voor jou en eventueel je werknemers. Deze is handig te gebruiken in een dual sim telefoon. Daar kunnen twee sim kaarten in. Hierdoor kan je makkelijk switchen tussen privé en zakelijk. Wanneer je jouw bundel overschrijft, moet er extra betaald worden. Bij een sim only abonnement zit dus geen toestel inbegrepen. Dit type sim only is vooral interessant voor mensen met een eigen bedrijf die geen nieuwe smartphones nodig hebben. Op zoek naar particuliere sim only abonnementen? Ook die vergelijk je makkelijk op dealmobiel.

Voordelen van sim only zakelijk

Het eerste voordeel is dat de BTW kosten van zakelijke abonnementen aftrekbaar zijn. Ook de mobiele kosten zijn aftrekbaar. Houd er wel rekening mee dat de gemaakte kosten wel zakelijk moeten zijn. Als het netwerk voor privé doeleinden gebruikt wordt is het een ander verhaal. Wanneer jij en jouw werknemers vaak mobiel contact met elkaar hebben kan het dus een stuk voordeliger zijn om voor een zakelijk abonnement te kiezen.

Ook wordt het beheer van facturen een stuk overzichtelijker met zakelijke sim only. Je kunt alles beheren onder 1 account. Geen gezeur met onverwachtse facturen meer dus. Een ander voordeel is dat je gebruik kunt maken van de zakelijke service. Hierdoor ontvang je veel snellere hulp. Zakelijke klanten komen in aanmerking voor 24/7 klantenservice. Zo zit jij nooit lang met storingen of andere ongewenste dingen. Ook bieden ze hierbij vaak persoonlijke hulp aan tijdens de keuze van het juiste abonnement.

Vaak zijn er speciale aanbiedingen beschikbaar voor zakelijke klanten. Vooral bij een grotere afname kan dit oplopen tot grote kortingen. Zo ben jij een stuk voordeliger uit en ben jij en je werknemers altijd bereikbaar.

Ook zijn er providers die je zakelijke telefoon met het vaste netwerk kunnen koppelen. Op deze manier ben je ook wanneer je niet op kantoor bent bereikbaar via je vaste telefoonnummer. Met een zakelijke sim kaart ben je altijd bereikbaar voor je klanten zonder dat je jouw privé nummer hoeft te geven. Ook kan je zo gerust weekend vieren zonder dat je gestoord wordt.

Goedkoopste zakelijke sim only

Het goedkoopste zakelijke sim only abonnement vind je snel met onze vergelijker. Je kunt gemakkelijk filteren op prijs en vervolgens krijg je een overzicht van alle abonnementen van laag naar hoog. De minst dure optie hoeft niet altijd de beste optie voor jouw onderneming te zijn. Die optie is meestal degene met de minste data en service. Als jouw werknemers de hele dag online moeten zijn en veel bellen dan is het beter om voor een abonnement met onbeperkt data te gaan. Dit kost je waarschijnlijk iets meer, maar wanneer ze maandelijks de bundel overschrijden ben je uiteindelijk meer geld kwijt. Daarom is het een betere optie om voor een wat duurder abonnement te gaan dat wel aan alle wensen van jou en je werknemers voldoet.

zakelijk-sim-only-dealmobiel

Beste zakelijke sim only

Het beste zakelijk sim only abonnement is niet voor iedere onderneming hetzelfde. Wanneer een kleine ZZP’er genoeg heeft aan een relatief goedkoop abonnement, kan een grotere onderneming behoefte hebben aan een duurder abonnement.

Er is dus geen eensgezind antwoord op de deze vraag. Het beste zakelijke telefoon abonnement is degene die het beste aansluit op jouw wensen. In eerste instantie zal je moeten inschatten wat het verbruik per maand is. Als je bijvoorbeeld maandelijks niet meer dan 5GB date verbruikt, heb je genoeg aan die bundel. Wanneer dat meer is of verschilt per maand kan je het beste voor onbeperkt data gaan. Vervolgens vul je dit in bij onze onafhankelijke vergelijkingstool. Deze geeft je het beste zakelijke sim only abonnement voor jouw onderneming.

Hoe kan ik zakelijk sim only vergelijken?

Zakelijke sim only abonnementen vergelijken is heel makkelijk op dealmobiel, het enige wat je hoeft te doen is jouw voorkeuren in de filters aanbrengen en de vergelijker doet de rest. Zo krijg je een overzicht van alle zakelijke sim only deals. Daarna is het aan jou om de beste optie te kiezen. Wanneer je die optie gevonden hebt, word je doorgestuurd naar de provider. Vervolgens kan je via de providers zelf jouw abonnement afsluiten.

Welke providers bieden zakelijk sim only aan?

In Nederland zijn er meerdere providers die zakelijk sim only aanbieden. Deze providers hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Hieronder volgt een overzicht van de meest bekende in willekeurige volgorde.
1. KPN
2. T-Mobile
3. Simpel
4. Vodafone
5. Tele2

Waarom zou ik zakelijk sim only vergelijken?

Door alle zakelijke sim only deals te vergelijken verklein je het risico dat je de verkeerde keuze maakt. De keuze aan bundels en providers is natuurlijk reuze. Stel je kiest zonder te vergelijken voor provider A. Achteraf kom je erachter dat provider B veel voordeliger is of beter bij de wensen van jouw onderneming past. Nu kan je niet meer terug omdat je de keuze al gemaakt hebt. Dit had je kunnen voorkomen door eerst de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

Informatie

Adresgegevens

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

info@dealmobiel.nl
+31 (0) 6 21 991 567

BTW: NL002074629B39
KVK: 59428376