Youfone-sim-only-vergelijken-dealmobiel

Sim only abonnementen van Youfone vergelijken

Bekijk en vergelijk de sim only abonnementen van Youfone . Vind binnen 2 minuten het beste sim only telefoon abonnement van Youfone voor jou.

Alle sim only abonnementen van Youfone

Sim only abonnementen zijn in drie verschillende vormen beschikbaar: een één jaar contract, een twee jaar contract en een maandelijks opzegbaar abonnement. Hierin is het twee jaar contract het meest voordelig. Een kanttekening hierbij is dat je minder flexibel bent omdat je twee jaar lang vastzit aan deze provider. Des te meer redenen om eerst eens goed alle sim only deals van Youfone te vergelijken.

Wanneer je de contractlengte bepaalt hebt kom je vervolgens bij de internetbundel. Hierin biedt Youfone zes verschillende opties. Voor de gebruiker die niets met internet op de smartphone doet is er een sim only zonder databundel. Als je het toch wel fijn vindt om af en toe eens buiten huis van het mobiele internet netwerk gebruik te maken is er ook een optie voor 1 GB data. Vervolgens is er ook de keuze voor een 2- en 5 GB databundel. De meest gekozen optie volgens Youfone zelf is de 10 GB databundel, door deze te kiezen heb je ruim voldoende data om buitenshuis je appjes te beantwoorden en up-to-date te blijven op social media. Kijk je veel series, films of game je vaak op je gsm? Dan is er ook nog de optie voor een 20 GB databundel.

Als tip biedt Youfone de optie om een dataplafond in te stellen, tegen een kleine maandelijkse vergoeding zorg je ervoor dat je nooit meer kosten buiten je bundel maakt.

Bij Youfone is de bel- en sms bundel gefuseerd tot één bundel. Hierin geldt dat 1 sms gelijk staat aan 1 minuut bellen. Dit bellen en sms’en gaat via het premium netwerk van KPN. Wanneer je buiten je bundel belt kost het 30 cent per minuut, gelukkig is hier ook de optie om een bel plafond in te stellen.

Waarom zou ik mijn sim only abonnement bij Youfone afsluiten?

Bij Youfone zijn jouw bundels geldig in heel Nederland en Europa, ga je een keer binnen Europa op vakantie dan hoef je niet bang te zijn voor extra kosten. Ook biedt Youfone gratis nummerbehoud aan, hierdoor kan jij gewoon gebruik blijven maken van je oude telefoonnummer. Deze provider maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk, hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de verbinding.

Als je een sim only abonnement afsluit bij Youfone krijg je daar 14 dagen bedenktijd voor. Heb je toch het gevoel dat je de foute keuze heb gemaakt dan kun je het makkelijk binnen die 14 dagen ongedaan maken. Jouw sim only wordt binnen twee dagen verzonden zodat jij snel gebruik kunt maken van je nieuwe bundels.

Bij Youfone kan je ook sparen voor Youcoins. Als je online winkelt bij onder anderen de Hema en Decathlon spaar je voor kortingen op jouw sim only abonnement. Er zijn meer dan 50 webwinkels aangesloten bij deze actie. Je ontvangt een percentage van het uitgegeven bedrag in Youcoins op jouw Youfone account. Wanneer je genoeg gespaard hebt kan je deze coins inleveren voor kortingen op MB’s of op jouw sim only abonnement.

Ook voor bedrijven kan Youfone een goede keuze zijn, ze bieden namelijk zakelijke sim only abonnementen aan. Hiermee blijft jouw organisatie altijd online en ontvang je premium kwaliteit voor een lage prijs, uitmuntende service en een gebruiksvriendelijk beheerportaal

Goedkoopste sim only abonnement van Youfone

Ben jij opzoek naar het goedkoopste sim only abonnement van Youfone? Samen met onze tool vinden wij het goedkoopste abonnement voor jou. Deze tool geeft je een overzicht van alle mogelijke sim only deals van Youfone. Vervolgens zie je gemakkelijk de goedkoopste optie. 

Houd er wel rekening mee dat de goedkoopste optie meestal de optie is met de minste data en belminuten. Bekijk goed voor jezelf wat jouw maandelijkse verbruik is. Verbruik jij maandelijks 5 GB data? Dan is het niet verstandig om voor een databundel van 2 GB te gaan. Hierdoor ga jij veel kosten buiten je bundel maken en ben je alsnog duurder uit dan wanneer je een abonnement koos met wel voldoende data.

Best sim only abonnement van Youfone

Ben jij opzoek naar de beste sim only deal van Youfone? Dan doe je er goed aan om eerst alle sim only abonnementen van Youfone te vergelijken. Het beste abonnement is niet voor iedereen hetzelfde. Ben jij iemand die veel streamt buitenshuis? Dan heb je een grotere internetbundel nodig dan iemand die alleen op Whatsapp berichten reageert. Voor jou kan dus het 20 GB abonnement de beste keuze zijn, terwijl voor de andere gebruiker de 2 GB bundel het beste abonnement is. Bepaal jouw voorkeuren en vul die vervolgens in de tool in. Hieruit krijg je jouw beste sim only abonnement van Youfone. 

Weet jij niet zeker of Youfone de juiste provider voor jou is? Dan is het verstandig om eerst de sim only vergelijken pagina te bezoeken. Op deze pagina kan je alle sim only providers met elkaar vergelijken om zo jouw beste deal te vinden.

Hoe kan ik mijn Youfone sim only abonnement wijzigen?

Ben je tijdens de looptijd van je 1 of 2 jaar sim only contract niet tevreden? Dan kan je het abonnement bij Youfone verlagen en verhogen. Kom jij er na een aantal maanden toch achter dat je maandelijks data tekort hebt? Dan is dit wellicht de oplossing voor jou. Houd er wel rekening mee dat je bij een wijziging €2 per maand extra bovenop je huidige tarief betaald. Als je maandelijks meer dan €2 extra kosten hebt dan haal je dit er makkelijk uit.

Heb jij een maandelijks opzegbaar abonnement? Dan kan je jouw sim only abonnement maandelijks wijzigen of verlengen, super flexibel dus. Hierin heb je de keuze om je sim only te verhogen of verlagen. De eerste dag van de nieuwe maand gaat jouw wijziging in.

Welke sim only providers zijn er?

Binnen de sim only markt zijn er meerdere providers die alleen sim only abonnementen aanbieden. Dit zijn:

Youfone

Bij Youfone geniet je van gegarandeerd de laagste prijs. Daarnaast bieden ze geregeld overstapdeals aan zonder aansluitkosten. Met de gratis MyYoufone app heb jij altijd inzicht in en controle over je abonnement. Youfone maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Kies jij voor een betrouwbare provider met de laagste prijs? Kies dan voor Youfone.

Simyo

Simyo doet er alles aan om de gebruikers blij te maken. Zo bieden ze geregeld leuke acties. Wanneer je vast internet van KPN hebt wordt je bundel zelfs verdubbeld. De bundels van Simyo zijn maandelijks aanpasbaar zodat jij flexibel blijft. Met een sim only abonnement van Simyo maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Via de Mijn Simyo app kun je alles omtrent jouw abonnement regelen.

Simpel

Bij Simpel heb je de controle zelf in handen via de Mijn Simpel-app. Via de app kan je alles over je abonnement vinden en regelen. Simpel staat bekend als een provider met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Simpel maakt gebruik van het als beste geteste netwerk van T-Mobile. Hierdoor maak je gebruik van een snel 4G-netwerk met landelijke dekking, waardoor je altijd kunt internetten met je huidige toestel. Simpel geeft aan dat ze duidelijke tarieven bieden zonder onnodige extra’s

Lebara

Een sim only abonnement bij Lebara is maandelijks gratis aanpasbaar, zo krijg je een flexibel en voordelig abonnement. Via deze provider maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Lebara heeft regelmatig leuke deals bijvoorbeeld dat je geen aansluitkosten hoeft te betalen. Verder is het Lebara abonnement geldig in heel Europa.

Budget Mobiel

Budget Mobiel probeert het voor de gebruiker zo makkelijk mogelijk te houden, daarom geven ze je de keuze uit twee sim only abonnementen: onbeperkt data, bellen en sms of 7 GB data, onbeperkt bellen en sms. Hierin heb je de keuze uit een maandelijks opzegbaar, één jaar of twee jaar contract. Deze provider maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk en jouw bundel is in heel Nederland en Europa geldig.

Veelgestelde vragen

Heeft Youfone sim only aanbiedingen?

Youfone heeft regelmatig nieuwe sim only aanbiedingen, de zogenaamde overstap deals. Hierbij betaal je geen aansluitkosten en ontvang je extra voordeel op jouw sim only abonnement. Tevens krijg je gratis nummerbehoud. Ook zeggen zij jouw oude abonnement op zodat het overstappen super makkelijk gaat, dit voorkomt dubbele kosten.
Wanneer er een nieuwe deal beschikbaar is, wordt deze direct aan onze vergelijker toegevoegd. Zo zorgen wij dat de tool up-to-date blijft en jij altijd beschikking hebt over de beste aanbieding.

Waarom zou ik een sim only abonnement nemen?

Met een sim only abonnement betaal je een lager tarief per belminuut en MB dan met prepaid. Door een sim only abonnement te nemen weet je vooraf, mits je binnen je bundel blijft, wat je kosten voor de aankomende maand zullen zijn.
Een sim only abonnement is een stuk goedkoper dan een abonnement met smartphone. Dit komt doordat je alleen maandelijks voor je bundel betaalt en geen toestelkosten hebt. Bij de meeste sim only providers kan je je bundel gemakkelijk verhogen of verlagen. Een ander voordeel ten opzichte van een abonnement met telefoon is dat je veel meer flexibel bent. Bij een telefoon zit je al snel twee jaar vast aan je abonnement terwijl je met sim only de keuze hebt voor een maandelijks opzegbaar abonnement.

Hoe vind ik de provider die bij mij past?

Ben je opzoek naar een sim only telefoon abonnement maar twijfel je nog over de juiste provider? Klik dan hier. Op deze pagina staan namelijk alle sim only providers. In de vergelijkingstool op die pagina kan je vervolgens jouw voorkeuren invullen. Wil jij bijvoorbeeld het goedkoopste abonnement mogelijk? Dan is de provider die bij jou past wellicht anders dan iemand die opzoek is naar de beste service en unlimited date. Dit zal je met behulp van onze vergelijkingstool zelf uit moeten zoeken.

Waarom zou ik sim only abonnementen vergelijken?

Sim only abonnementen vergelijken is een goed idee als je opzoek bent naar het juiste abonnement voor jou. In Nederland bestaan verschillende sim only abonnementen met ieder een eigen focus. Waar het ene abonnement zich focust op de laagste prijs, focust het andere abonnement op het leveren van de beste service. Deze abonnementen kan je makkelijk vergelijken op onze website. Hier vul je je adresgegevens in en de dingen die jij belangrijk vindt binnen een sim only telefoon abonnement. Vervolgens krijg je het beste abonnement voor jou. Hierdoor maak je een weloverwogen keuze en neemt de kans af dat je na het overstappen spijt krijgt van je keuze.

Informatie

Adresgegevens

Keizersgracht 391A
1016 EJ Amsterdam

info@dealmobiel.nl

BTW: NL002074629B39
KVK: 59428376