sim-only-simpel-abonnementen-vergelijken-dealmobiel

Sim only abonnementen van Simpel vergelijken

Bekijk en vergelijk de sim only abonnementen van Simpel . Vind binnen 2 minuten het beste sim only telefoon abonnement van Simpel voor jou.

Alle sim only abonnementen van Simpel

Sim only abonnementen zijn in twee verschillende vormen beschikbaar: een één jaar contract, een twee jaar contract. Hierin is het twee jaar contract het meest voordelig. Een kanttekening hierbij is dat je minder flexibel bent omdat je twee jaar lang vastzit aan deze provider. Des te meer redenen om eerst eens goed alle sim only deals van Simpel te vergelijken.

Simpel biedt verschillende bundels aan. De eerste bundel is de 250 MB+ 50 minuten en 500 sms’jes. Een geschikte bundel voor de gebruiker die buitenshuis bijna niets met internet doet.

De tweede bundel waar je uit kunt kiezen bij Simpel is de 1 GB met
100 minuten en 500 sms’jes. Een geschikte bundel voor de gebruiker die af en toe eens iets opzoekt via internet buitenshuis en op WhatsApp berichten reageert.

De derde bundel van Simpel is de 2,5 GB met 250 belminuten en
500 sms’jes bundel. Dit is een mooie tussenoptie waarbij je van alles wat hebt.

De vierde bundel noemt Simpel de beste superdeal. Dit sim only abonnement geeft je 5 GB data met onbeperkt bellen en 500 sms’jes. Perfect voor de gebruiker die heel veel belt.

De vijfde en tevens laatste bundel van Simpel is de 7 GB+ 250 minuten en 500 sms’jes bundel. Deze bundel is geschikt voor de gebruiker die altijd en overal online zijn,

Al deze bundels maken gebruik van het snelle 4G netwerk van T-Mobile, hierdoor hoef je je om de verbinding niet druk te maken.

Waarom zou ik mijn sim only abonnement bij Simpel afsluiten?

Bij Simpel zijn jouw bundels geldig in heel Nederland en Europa, ga je een keer binnen Europa op vakantie dan hoef je niet bang te zijn voor extra kosten. Hou er wel rekening mee dat bellen vanuit Nederland naar het buitenland buiten de bundel valt.

Ook biedt Simpel gratis nummerbehoud aan, hierdoor kan jij gewoon gebruik blijven maken van je oude telefoonnummer. Deze provider maakt gebruik van het betrouwbare T-Mobile, hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de verbinding.

Als je een sim only abonnement afsluit bij Simpel krijg je daar 14 dagen bedenktijd voor. Heb je toch het gevoel dat je de foute keuze heb gemaakt dan kun je het makkelijk binnen die 14 dagen ongedaan maken. Jouw sim only wordt binnen twee dagen verzonden zodat jij snel gebruik kunt maken van je nieuwe bundels.

Bij veel providers worden gesprekken naar boven afgerond op de hele minuut. Een voordeel van Simpel is dat je gesprekken worden afgerond per seconde. Internetverbruik wordt afgerond per kb. Je bundel is maandelijks aanpasbaar via Mijn Simpel. Het bundeltegoed is een maand houdbaar.

Goedkoopste sim only abonnement van Simpel

Ben jij opzoek naar het goedkoopste sim only abonnement van Simpel? Samen met onze tool vinden wij het goedkoopste abonnement voor jou. Deze tool geeft je een overzicht van alle mogelijke sim only deals van Simpel. Vervolgens zie je gemakkelijk de goedkoopste optie. 

Houd er wel rekening mee dat de goedkoopste optie meestal de optie is met de minste data en belminuten. Bekijk goed voor jezelf wat jouw maandelijkse verbruik is. Verbruik jij maandelijks 5 GB data? Dan is het niet verstandig om voor een databundel van 1 GB te gaan. Hierdoor ga jij veel kosten buiten je bundel maken en ben je alsnog duurder uit dan wanneer je een abonnement koos met wel voldoende data.

Best sim only abonnement van Simpel

Ben jij opzoek naar de beste sim only deal van Simpel? Dan doe je er goed aan om eerst alle sim only abonnementen van Simpel te vergelijken. Het beste abonnement is niet voor iedereen hetzelfde. Ben jij iemand die veel streamt buitenshuis? Dan heb je een grotere internetbundel nodig dan iemand die alleen op Whatsapp berichten reageert. Voor jou kan dus het 7 GB abonnement de beste keuze zijn, terwijl voor de andere gebruiker de 1 GB bundel het beste abonnement is. Bepaal jouw voorkeuren en vul die vervolgens in de tool in. Hieruit krijg je jouw beste sim only abonnement van Simpel. 

Weet jij niet zeker of Simpel de juiste provider voor jou is? Dan is het verstandig om alle sim only abonnementen met elkaar te vergelijken om zo jouw beste deal te vinden.

Hoe kan ik mijn Simpel sim only abonnement wijzigen?

Ben je tijdens de looptijd van je 1 of 2 jaar sim only contract niet tevreden? Dan kan je het abonnement bij Simpel verlagen en verhogen. Kom jij er na een aantal maanden toch achter dat je maandelijks data tekort hebt? Dan is dit wellicht de oplossing voor jou. Pas je abonnement gratis en gemakkelijk aan via de Mijn Simpel app.

In deze app stel je ook gemakkelijk een plafond in zodat je nooit onverwachts extra kosten maakt. Al je gegevens en abonnementen zijn gemakkelijk bij te houden in de app.

Wil jij je Simpel sim only abonnement opzeggen? Als je een één of twee jaar contract hebt wordt dit na afloop omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Vervolgens kan je via de app makkelijk opzeggen.

Welke sim only providers zijn er?

Binnen de sim only markt zijn er meerdere providers die alleen sim only abonnementen aanbieden. Dit zijn:

Youfone

Bij Youfone geniet je van gegarandeerd de laagste prijs. Daarnaast bieden ze geregeld overstapdeals aan zonder aansluitkosten. Met de gratis MyYoufone app heb jij altijd inzicht in en controle over je abonnement. Youfone maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Kies jij voor een betrouwbare provider met de laagste prijs? Kies dan voor Youfone.

Simyo

Simyo doet er alles aan om de gebruikers blij te maken. Zo bieden ze geregeld leuke acties. Wanneer je vast internet van KPN hebt wordt je bundel zelfs verdubbeld. De bundels van Simyo zijn maandelijks aanpasbaar zodat jij flexibel blijft. Met een sim only abonnement van Simyo maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Via de Mijn Simyo app kun je alles omtrent jouw abonnement regelen.

Simpel

Bij Simpel heb je de controle zelf in handen via de Mijn Simpel-app. Via de app kan je alles over je abonnement vinden en regelen. Simpel staat bekend als een provider met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Simpel maakt gebruik van het als beste geteste netwerk van T-Mobile. Hierdoor maak je gebruik van een snel 4G-netwerk met landelijke dekking, waardoor je altijd kunt internetten met je huidige toestel. Simpel geeft aan dat ze duidelijke tarieven bieden zonder onnodige extra’s

Lebara

Een sim only abonnement bij Lebara is maandelijks gratis aanpasbaar, zo krijg je een flexibel en voordelig abonnement. Via deze provider maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Lebara heeft regelmatig leuke deals bijvoorbeeld dat je geen aansluitkosten hoeft te betalen. Verder is het Lebara abonnement geldig in heel Europa.

Budget Mobiel

Budget Mobiel probeert het voor de gebruiker zo makkelijk mogelijk te houden, daarom geven ze je de keuze uit twee sim only abonnementen: onbeperkt data, bellen en sms of 7 GB data, onbeperkt bellen en sms. Hierin heb je de keuze uit een maandelijks opzegbaar, één jaar of twee jaar contract. Deze provider maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk en jouw bundel is in heel Nederland en Europa geldig.

Veelgestelde vragen

Heeft Simpel sim only aanbiedingen?

Simpel geeft aan dat ze houden van de eenvoud, hierin zeggen ze geen onnodige extra’s te bieden om het zo simpel mogelijk te houden. Wel geven ze aan de beste prijzen + het beste netwerk te hebben. Tevens krijg je gratis nummerbehoud. Ook zeggen zij jouw oude abonnement op zodat het overstappen super makkelijk gaat, dit voorkomt dubbele kosten.
Wanneer er een nieuwe deal beschikbaar is, wordt deze direct aan onze vergelijker toegevoegd. Zo zorgen wij dat de tool up-to-date blijft en jij altijd beschikking hebt over de beste aanbieding.

Waarom zou ik een sim only abonnement nemen?

Met een sim only abonnement betaal je een lager tarief per belminuut en MB dan met prepaid. Door een sim only abonnement te nemen weet je vooraf, mits je binnen je bundel blijft, wat je kosten voor de aankomende maand zullen zijn.
Een sim only abonnement is een stuk goedkoper dan een abonnement met smartphone. Dit komt doordat je alleen maandelijks voor je bundel betaalt en geen toestelkosten hebt. Bij de meeste sim only providers kan je je bundel gemakkelijk verhogen of verlagen. Een ander voordeel ten opzichte van een abonnement met telefoon is dat je veel meer flexibel bent. Bij een telefoon zit je al snel twee jaar vast aan je abonnement terwijl je met sim only de keuze hebt voor een maandelijks opzegbaar abonnement.

Hoe vind ik de provider die bij mij past?

Ben je opzoek naar een sim only telefoon abonnement maar twijfel je nog over de juiste provider? Klik dan hier. Op die pagina staan namelijk alle sim only providers in. In de vergelijkingstool op die pagina kan je vervolgens jouw voorkeuren invullen. Wil jij bijvoorbeeld het goedkoopste abonnement mogelijk? Dan is de provider die bij jou past wellicht anders dan iemand die opzoek is naar de beste service en unlimited date. Dit zal je met behulp van onze vergelijkingstool zelf uit moeten zoeken.

Waarom zou ik sim only abonnementen vergelijken?

Sim only abonnementen vergelijken is een goed idee als je opzoek bent naar het juiste abonnement voor jou. In Nederland bestaan verschillende sim only abonnementen met ieder een eigen focus. Waar het ene abonnement zich focust op de laagste prijs, focust het andere abonnement op het leveren van de beste service. Deze abonnementen kan je makkelijk vergelijken op onze website. Hier vul je je adresgegevens in en de dingen die jij belangrijk vindt binnen een sim only telefoon abonnement. Vervolgens krijg je het beste abonnement voor jou. Hierdoor maak je een weloverwogen keuze en neemt de kans af dat je na het overstappen spijt krijgt van je keuze.

Informatie

Adresgegevens

Keizersgracht 391A
1016 EJ Amsterdam

info@dealmobiel.nl
+31 (0) 6 21 991 567

BTW: NL002074629B39
KVK: 59428376