Sim only abonnementen van Budget Mobiel vergelijken

budget-mobiel-logo-dealmobiel

Bekijk en vergelijk de sim only abonnementen van Budget Mobiel. Vind binnen 2 minuten het beste sim only telefoon abonnement van Budget Mobiel voor jou.

Alle sim only abonnementen van Budget Mobiel

Sim only abonnementen zijn in drie verschillende vormen beschikbaar: een één jaar contract, een twee jaar contract en een maandelijks opzegbaar abonnement. Hierin is het twee jaar contract het meest voordelig. Een kanttekening hierbij is dat je minder flexibel bent omdat je twee jaar lang vastzit aan deze provider. Des te meer redenen om eerst eens goed alle sim only deals van Budget Mobiel te vergelijken.

Wanneer je de contractlengte bepaalt hebt kom je vervolgens bij de sim only keuze. Budget Mobiel zegt het zo simpel mogelijk te willen houden. Daarom bieden ze twee opties.

De eerste optie is ‘Budget Mobiel Onbeperkt’. Zoals de naam al doet vermoeden krijg je bij dit abonnement onbeperkt data, bellen en sms. Ook ontvang je bij dit abonnement een maximale downloadsnelheid van 5,0 Mbps en uploadsnelheid van 1,0 Mbps.

De andere sim only optie die Budget Mobiel aanbiedt is ‘Budget Mobiel Basis’. Wanneer je voor deze optie gaat ontvang je 7 GB Data, Onbeperkt Bellen & Sms. Ook bij deze sim only bundel ontvang je een maximale downloadsnelheid van 5,0 Mbps en uploadsnelheid van 1,0 Mbps.

Deze provider maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. De bundels zijn in heel Nederland en andere Europese landen geldig.

Waarom zou ik mijn sim only abonnement bij Budget Mobiel afsluiten?

Bij Budget Mobiel zijn jouw bundels geldig in heel Nederland en Europa, ga je een keer binnen Europa op vakantie dan hoef je niet bang te zijn voor extra kosten. Ook biedt Budget Mobiel gratis nummerbehoud aan, hierdoor kan jij gewoon gebruik blijven maken van je oude telefoonnummer. Deze provider maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk, hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de verbinding. Ook het overstappen wordt geregeld door Budget Mobiel, hier heb jij dus geen omkijken naar.

Je simkaart wordt opgestuurd via de post maar je hebt ook de optie om jouw simkaart bij de Primera te kopen, zo kan je gelijk beginnen met internetten en bellen zonder dat je op de post hoeft te wachten.

Ben jij door jouw data bundel heen? Dan kan je gemakkelijk data bij kopen. Regel alles via de Budget Mobiel app. Deze provider voert geen kredietcheck uit bij het afsluiten van een sim only abonnement, zolang jij netjes de eerste maand betaalt dan kan je gegarandeerd starten met je abonnement.

Goedkoopste sim only abonnement van Budget Mobiel

Ben jij opzoek naar het goedkoopste sim only abonnement van Budget Mobiel? Samen met onze tool vinden wij het goedkoopste sim only abonnement voor jou. Deze tool geeft je een overzicht van alle mogelijke sim only deals van Budget Mobiel. Vervolgens zie je gemakkelijk de goedkoopste optie. 

Houd er wel rekening mee dat de goedkoopste optie meestal de optie is met de minste data en belminuten. Bekijk goed voor jezelf wat jouw maandelijkse verbruik is. Verbruik jij maandelijks 8 GB data? Dan is het niet verstandig om voor een databundel van 7 GB te gaan. Hierdoor ga jij veel kosten buiten je bundel maken en ben je alsnog duurder uit dan wanneer je een abonnement koos met wel voldoende data. Voor jou zou de beste optie dan de ‘Budget Mobiel Onbeperkt’ zijn.

Best sim only abonnement van Budget Mobiel

Ben jij opzoek naar de beste sim only deal van Budget Mobiel? Dan doe je er goed aan om eerst alle sim only abonnementen van Budget Mobiel te vergelijken. Het beste abonnement is niet voor iedereen hetzelfde. Ben jij iemand die veel streamt buitenshuis? Dan heb je een grotere internetbundel nodig dan iemand die alleen op Whatsapp berichten reageert. Voor jou kan dus het 7 GB abonnement de beste keuze zijn, terwijl voor de andere gebruiker de onbeperkte bundel het beste abonnement is. Bepaal jouw voorkeuren en vul die vervolgens in de tool in. Hieruit krijg je jouw beste sim only abonnement van Budget Mobiel. 

Weet jij niet zeker of Budget Mobiel de juiste provider voor jou is? Dan is het verstandig om alle sim only providers te vergelijken. Op deze pagina kan je alle sim only providers met elkaar vergelijken om zo jouw beste deal te vinden.

Hoe kan ik mijn Budget Mobiel sim only abonnement wijzigen?

Heb jij een maandelijks opzegbaar abonnement? Dan kan je jouw sim only abonnement maandelijks wijzigen of verlengen, super flexibel dus. Hierin heb je de keuze om je sim only te verhogen of verlagen. De eerste dag van de nieuwe maand gaat jouw wijziging in. Wanneer jij een meerderjarig contract hebt kan je dit niet aanpassen, vergelijk dus eerst goed de sim only abonnementen van Budget Mobiel voor je een beslissing neemt.

Welke sim only providers zijn er?

Binnen de sim only markt zijn er meerdere providers die alleen sim only abonnementen aanbieden. Dit zijn:

Youfone

Bij Youfone geniet je van gegarandeerd de laagste prijs. Daarnaast bieden ze geregeld overstapdeals aan zonder aansluitkosten. Met de gratis Youfone app heb jij altijd inzicht in en controle over je abonnement. Deze provider maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Kies jij voor een betrouwbare provider met de laagste prijs? Kies dan voor Youfone.

Simyo

Simyo doet er alles aan om de gebruikers blij te maken. Zo bieden ze geregeld leuke acties. Wanneer je vast internet van KPN hebt wordt je bundel zelfs verdubbeld. De bundels van Simyo zijn maandelijks aanpasbaar zodat jij flexibel blijft. Met een sim only abonnement van Simyo maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Via de Mijn Simyo app kun je alles omtrent jouw abonnement regelen.

Simpel

Bij Simpel heb je de controle zelf in handen via de Mijn Simpel-app. Via de app kan je alles over je abonnement vinden en regelen. Simpel staat bekend als een provider met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Simpel maakt gebruik van het als beste geteste netwerk van T-Mobile. Hierdoor maak je gebruik van een snel 4G-netwerk met landelijke dekking, waardoor je altijd kunt internetten met je huidige toestel. Simpel geeft aan dat ze duidelijke tarieven bieden zonder onnodige extra’s

Lebara

Een sim only abonnement bij Lebara is maandelijks gratis aanpasbaar, zo krijg je een flexibel en voordelig abonnement. Via deze provider maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Lebara heeft regelmatig leuke deals bijvoorbeeld dat je geen aansluitkosten hoeft te betalen. Verder is het Lebara abonnement geldig in heel Europa.

Budget Mobiel

Budget Mobiel probeert het voor de gebruiker zo makkelijk mogelijk te houden, daarom geven ze je de keuze uit twee sim only abonnementen: onbeperkt data, bellen en sms of 7 GB data, onbeperkt bellen en sms. Hierin heb je de keuze uit een maandelijks opzegbaar, één jaar of twee jaar contract. Deze provider maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk en jouw bundel is in heel Nederland en Europa geldig.

Veelgestelde vragen

Heeft Budget Mobiel sim only aanbiedingen?

Budget Mobiel heeft regelmatig nieuwe sim only aanbiedingen. Hierbij betaal je bijvoorbeeld geen aansluitkosten en ontvang je extra voordeel op jouw sim only abonnement. Tevens krijg je gratis nummerbehoud. Ook zeggen zij jouw oude abonnement op zodat het overstappen super makkelijk gaat, dit voorkomt dubbele kosten. Vergeet ook niet te checken of jij in aanmerking komt voor combikorting.
Wanneer er een nieuwe deal beschikbaar is, wordt deze direct aan onze vergelijker toegevoegd. Zo zorgen wij dat de tool up-to-date blijft en jij altijd beschikking hebt over de beste aanbieding.

Waarom zou ik een sim only abonnement nemen?

Met een sim only abonnement betaal je een lager tarief per belminuut en MB dan met prepaid. Door een sim only abonnement te nemen weet je vooraf, mits je binnen je bundel blijft, wat je kosten voor de aankomende maand zullen zijn.
Een sim only abonnement is een stuk goedkoper dan een abonnement met smartphone. Dit komt doordat je alleen maandelijks voor je bundel betaalt en geen toestelkosten hebt. Bij de meeste sim only providers kan je je bundel gemakkelijk verhogen of verlagen. Een ander voordeel ten opzichte van een abonnement met telefoon is dat je veel meer flexibel bent. Bij een telefoon zit je al snel twee jaar vast aan je abonnement terwijl je met sim only de keuze hebt voor een maandelijks opzegbaar abonnement.

Hoe vind ik de provider die bij mij past?

Ben je opzoek naar een sim only telefoon abonnement maar twijfel je nog over de juiste provider? Klik dan hier voor de sim only vergelijken pagina, hier staan namelijk alle sim only providers in. In de vergelijkingstool op die pagina kan je vervolgens jouw voorkeuren invullen. Wil jij bijvoorbeeld het goedkoopste abonnement mogelijk? Dan is de provider die bij jou past wellicht anders dan iemand die opzoek is naar de beste service en unlimited date. Dit zal je met behulp van onze vergelijkingstool zelf uit moeten zoeken

Waarom zou ik sim only abonnementen vergelijken?

Sim only abonnementen vergelijken is een goed idee als je opzoek bent naar het juiste abonnement voor jou. In Nederland bestaan verschillende sim only abonnementen met ieder een eigen focus. Waar het ene abonnement zich focust op de laagste prijs, focust het andere abonnement op het leveren van de beste service. Deze abonnementen kan je makkelijk vergelijken op onze website. Hier vul je je adresgegevens in en de dingen die jij belangrijk vindt binnen een sim only telefoon abonnement. Vervolgens krijg je het beste abonnement voor jou. Hierdoor maak je een weloverwogen keuze en neemt de kans af dat je na het overstappen spijt krijgt van je keuze.

Informatie

Adresgegevens

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

info@dealmobiel.nl
+31 (0) 6 21 991 567

BTW: NL002074629B39
KVK: 59428376