Over ons

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende providers, merken en aanbieders waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Met die gedachte zijn wij dealmobiel gestart. Bij dealmobiel kan jij terecht voor de beste abonnementen. Wij zijn een vergelijkingssite die jou helpt om de beste deal voor jouw nieuwe abonnement te vinden. Dealmobiel is onderdeel van Springstof Marketing. Het is ons doel om jou zo goed mogelijk te informeren over de keuze mogelijkheden zodat je geen spijt krijgt van je nieuwe telefoon of abonnement.

Welke abonnementen kan je vergelijken?

Dealmobiel is onderverdeeld in vier hoofddiensten, dit zijn: telefoon abonnement, sim only, internet vergelijken en smartphones.

  • Telefoon abonnementen: kan je vergelijken per merk, toestel en provider.
  • Sim only abonnementen: kan je vergelijken per provider en alle sim only deals bij elkaar.
  • Internet: kan je vergelijken door alles in 1, internet en tv en losse internet abonnementen te bekijken. Ook kan je het internet aanbod per provider zien.
  • Telefoons zonder abonnement: kan je vergelijken om jouw beste nieuwe telefoon te vinden, dit zijn losse toestellen. Deze zijn onderverdeeld per telefoonmerk.

Jij bepaalt zelf hoe jouw beste abonnement eruit komt te zien. Je kunt al jouw wensen invullen in de vergelijker. Wil jij een telefoon abonnement met onbeperkt data? Prima. Wil jij glasvezel internet met de hoogste snelheid? Ook prima. Al deze wensen kan je zelf invullen om zo jouw beste persoonlijke deal te krijgen.

Onafhankelijk en up-to-date

Dealmobiel heeft geen voordeel bij het voorrang geven van bepaalde providers. Hierdoor zijn wij 100% onafhankelijk en krijg jij de beste deal.

De prijzen van abonnementen veranderen regelmatig. Wanneer een provider een wijziging in een aanbieding doet worden wij daarvan op de hoogte gesteld en wordt het direct bijgewerkt in de vergelijkingstool. Hierdoor heb jij altijd toegang tot de meest actuele deals.

Verdienmodel

Het vergelijken is op onze website volledig gratis. Waar halen wij dan onze inkomsten vandaan? Wanneer jij een product aanschaft bij één van onze partners (de providers), ontvangen wij hierop een commissie van de betreffende provider. Om het vergelijken eerlijk en onafhankelijk te laten verlopen, plaatsen wij niet bewust de provider met de hoogste commissies bovenaan in onze vergelijkingstools. Daarnaast betaal jij als consument ook geen extra kosten. Zo zorgen wij ervoor dat jij de beste deal krijgt.

Informatie

Adresgegevens

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

info@dealmobiel.nl
+31 (0) 6 21 991 567

BTW: NL002074629B39
KVK: 59428376