Zakelijk internet vergelijken

Bekijk en vergelijk zakelijke internet abonnementen van alle providers. Binnen 2 minuten vind je het beste zakelijke abonnement voor jouw onderneming.

Voordelen van zakelijk internet

Als ZZP’er heb je de keuze uit een particulier internet abonnement en een zakelijk abonnement. Je zult misschien denken dat een particulier abonnement prima is omdat je daar al gebruik van maakt, maar er zitten wel degelijk een aantal voordelen aan een zakelijk abonnement. Die voordelen worden in onderstaande tekst benoemd.

Een van die redenen is dat je in aanmerking komt voor een super snelle klantenservice. Sommige providers bieden zelfs 24/7 service. Zelfs in het weekend of in de late avond word jij dan geholpen met je problemen. Wanneer er dan een probleem optreedt, wordt het zo snel mogelijk opgelost zodat jij niet lang zonder verbinding zit. Dit is wel zo handig wanneer je aan het werk bent.

Een ander voordeel is dat zakelijke abonnementen meer flexibel zijn. Veel zijn maandelijks aanpasbaar, omhoog of naar beneden. Heb jij plotseling sneller internet nodig omdat er meerdere mensen tegelijkertijd gebruik moeten maken van het netwerk? Dan kan je dat gemakkelijk en snel aanpassen.

Ook een fijne reden om voor zakelijk te kiezen is dat de administratie makkelijker wordt. de btw-kosten worden apart aangegeven op de factuur. Let wel op dat als je dit bedrag, of een gedeelte daarvan terug wilt krijgen, je moet kunnen aantonen dat het netwerk grotendeels voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt.

Tot slot geeft zakelijk internet je de mogelijkheid tot een vast IP-adres, dit maakt het netwerk nog stabieler en veiliger. Wil jij toch liever particulier internet abonnementen vergelijken? Ook dat kan je je op dealmobiel.

Alle zakelijk internet abonnementen

Er zijn verschillende zakelijk internet abonnementen beschikbaar, grotendeels gelijk aan particulier internet. Zo heb je de keuze uit DSL, kabel en glasvezel internet.

Glasvezel: dit is de meest stabiele en betrouwbare internetverbinding. Wanneer je kiest voor glasvezel dan zijn er hele hoge snelheden mogelijk. De afgesloten upload- en downloadsnelheid ontvang je ook gegarandeerd. Het nadeel is dat er niet op elk adres een glasvezel verbinding mogelijk is. Dit kan je gemakkelijk checken door je adresgegevens in de vergelijker in te vullen.

DSL zakelijk internet: Bij DSL internet is de snelheid afhankelijk van de afstand tot de centrale. Woon jij ver weg van de centrale dan is er dus een lagere internetsnelheid nodig dan wanneer je dichtbij woont.

Kabel zakelijk internet: op veel adressen is er kabel internet beschikbaar. Het voordeel ten opzichte van DSL internet is dat de afstand tot de centrale geen factor is die meespeelt. Het is stabieler en je hebt meer garantie dat je de upload- en download snelheid ontvangt die je afneemt.

Beste zakelijk internet abonnement

Het beste zakelijk internet abonnement is niet voor elke ondernemer hetzelfde. Er zijn veel factoren die meespelen in dit oordeel. Bijvoorbeeld de grootte van de organisatie of de ruimte. Wanneer je met twee man bent in een klein kantoor heb je een minder snelle internetverbinding nodig dan wanneer er 15 man in een grote ruimte aan het werk zijn. Daardoor kan er geen eensgezind antwoord gegeven worden op de vraag wat het beste zakelijk internet abonnement voor jou is. Je zult die factoren zelf moeten meenemen en zo door middel van het vergelijken tot het beste persoonlijke abonnement voor jouw organisatie te komen.

Goedkoopste zakelijk internet abonnement

Het goedkoopste zakelijk internet abonnement vind je gemakkelijke en snel met onze vergelijkingstool. Maar let wel op: het goedkoopste abonnement hoeft niet te betekenen dat het de beste keuze voor jou is. Het goedkoopste pakket biedt meestal ook een tragere snelheid dan duurdere abonnementen. Wanneer jij met meerdere werknemers tegelijkertijd wil werken kan het een goede keuze zijn om voor een duurder abonnement te gaan met hogere snelheid. Hierdoor voorkom je veel ergernis door traag internet. Gelukkig zijn veel zakelijke abonnementen zo flexibel dat je ze maandelijks kunt aanpassen.

zakelijk-internet-vergelijken-dealmobiel-1

Hoe kan ik zakelijk internet vergelijken?

Zakelijk internet vergelijken is heel makkelijk op dealmobiel, het enige wat je hoeft te doen is jouw voorkeuren in de filters aanbrengen en de vergelijker doet de rest. Zo krijg je een overzicht van alle zakelijk internet abonnementen. Daarna is het aan jou om de beste optie te kiezen. Wanneer je die optie gevonden hebt, word je doorgestuurd naar de provider. Vervolgens kan je via de providers zelf jouw abonnement afsluiten.

Welke providers bieden zakelijk internet aan?

In Nederland zijn er meerdere providers die zakelijk internet aanbieden, hieronder volgt een overzicht in willekeurige volgorde van de meest bekende.
1. Ziggo
2. Eurofiber
3. Caiway
4. KPN
5. Fiber
6. IP VISIE
7. XS4ALL
8. Tele2
9. Solcon

Waarom zou ik zakelijk internet vergelijken?

Door zakelijk internet te vergelijken verklein je het risico dat je de verkeerde keuze maakt. Stel je kiest zonder te vergelijken voor provider A. Achteraf kom je erachter dat provider B veel voordeliger is of beter bij de wensen van jouw onderneming past. Nu kan je niet meer terug omdat je de keuze al gemaakt hebt. Dit had je kunnen voorkomen door eerst de verschillende aanbieders en pakketten met elkaar te vergelijken.

Informatie

Adresgegevens

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

info@dealmobiel.nl
+31 (0) 6 21 991 567

BTW: NL002074629B39
KVK: 59428376