Internet abonnement van KPN

kpn-telefooon-abonnementen-vergelijken

Bekijk en vergelijk de internet abonnementen van KPN. Vind binnen 2 minuten het beste internet abonnement van KPN voor jou.

Alle internet abonnementen van KPN

KPN biedt vier verschillende internet abonnementen aan. Het eerste pakket is het ´snel internet´ pakket. Dit pakket geeft je 50 Mbit/s internet, dat snel genoeg is om te internetten, e-mailen en streamen. Dit is een goede keuze wanneer je bijvoorbeeld niet veel online bent of alleen woont.

Het tweede internet pakket dat KPN aanbiedt is het ´sneller internet´ pakket. Dit alleen internet pakket geeft je 100 Mbit/s internet, al een stuk sneller dan het eerste pakket. Volgens KPN is dit pakket ideaal voor een stel en voor een gezin met kleine kinderen. Snel genoeg om te mailen en series te kijken tegelijk.

Het derde pakket van KPN geeft je internet van 200 Mbit/s, dit is het ‘supersnel internet’ pakket. Hiermee kan je met het hele huishouden tegelijkertijd internetten zonder dat je snelheid of stabiliteit verliest.

Het vierde en tevens laatste pakket van KPN is het ‘Razendsnel internet’ pakket. Dit pakket geeft je maar liefst 500 Mbit/s internet. Ideaal voor als je met het hele gezin wil gamen, Netflixen en e-mailen tegelijk. Dit is het snelste internet dat KPN aanbiedt.

Waarom zou ik mijn internet via KPN afsluiten?

KPN biedt internet aan via het betrouwbare netwerk van KPN. Hierbij geven ze je de mogelijkheid om glasvezel internet te nemen, mis je natuurlijk wel een glasvezel aansluiting hebt thuis.

Wanneer je kiest voor KPN ontvang je soms ook een leuk cadeau, dit is een leuke extra voor jou als nieuwe klant. Een ander voordeel van deze provider is dat ze voor jou de overstap regelen. Wanneer je een abonnement afsluit bij KPN hoef je je niet druk te maken over het overstappen, dat regelen zij voor je.

Tevens beweert KPN dat ze de prijs altijd zo laag mogelijk houden, nog een voordeel om in je achterhoofd te houden tijdens het vergelijken van providers. Ook biedt KPN je de mogelijkheid om bijvoorbeeld een Spotify abonnement bij je internet abonnement af te sluiten voor een goede prijs.

KPN internet aanbiedingen

KPN biedt regelmatig kortingen aan. Ze bieden bijvoorbeeld de actie aan dat je de eerste maanden een leuke korting op de maandelijkse prijs ontvangt. Soms stunten ze ook door bijvoorbeeld een Google Nest Wifi gratis te geven bij het afsluiten van een abonnement.

Als je al klant bent van KPN ontvang je ook nog een extra combikorting. Ook biedt KPN gratis virusbescherming voor je apparaat. Wanneer er weer een deal online komt wordt deze direct aan de vergelijkingstool toegevoegd zodat jij altijd gebruik kunt maken van de laatste aanbieding. Wanneer je je adresgegevens invult in de vergelijker krijg je het beste internet aanbod voor jou.

Goedkoopste internet abonnement van KPN

Ben jij opzoek naar het goedkoopste alleen internet abonnement van KPN? Onze vergelijkingstool kan je hier goed mee helpen. Er zijn veel verschillende abonnementen met verschillende download- en uploadsnelheden. Vul je adresgegevens in en ontvang alle mogelijke opties voor jou. Vervolgens kan je makkelijk filteren op het abonnement met de laagste prijs.

Over het algemeen zijn de langzamere internet abonnementen de minst dure. Je moet voor jezelf afwegen of je genoegen neemt met een lagere download- en upload snelheid om ze te profiteren van het goedkoopste pakket. Misschien heb je juist wat sneller internet nodig en ben je beter af met een iets duurder pakket.

Beste internet abonnement van KPN

Ben je opzoek naar het beste internet abonnement van KPN? Het beste abonnement hoeft niet voor iedereen gelijk te zijn. Als je beste ziet als het snelste internet dan is het een goede keuze om voor een glasvezel abonnement te gaan. Met glasvezel ontvang je altijd de maximale snelheid die je afsluit, dat is bij ADSL internet niet altijd het geval. De maximale snelheden liggen bij glasvezel ook een stuk hoger dan bij ADSL internet. Een kanttekening hierbij is dat je wel een glasvezel internet aansluiting moet hebben bij je huis.

Als snel internet niet prioriteit is bij jou dan is staat het snelste abonnement misschien niet gelijk aan het beste abonnement. Wellicht is voor jou geld besparen wel een belangrijkere factor. In dit geval ben je dan beter af met een goedkoper KPN abonnement. Dit zijn keuzes die je voor jezelf moet maken. Als je helder hebt wat voor jou het belangrijkste is in een internet abonnement, kan je gemakkelijk jouw voorkeuren invullen in de vergelijker. Misschien kom je wel uit in de middenweg: gemiddelde internetsnelheid voor een gemiddelde prijs. Hieruit krijg je het beste KPN abonnement voor jou.

Hoe sluit ik mijn abonnement af

Het afsluiten van een abonnement bij KPN hoeft niet moeilijk te zijn. Heb je een abonnement gevonden dat aansluit op al jouw wensen? Dan kan je verder naar de volgende stap: het afsluiten van het abonnement. Dit gaat via de provider zelf. Wanneer je op de deal uit onze vergelijker klikt word je doorgestuurd naar de provider zelf.

KPN doet alles om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Veel mensen zien op tegen het overstappen van de ene provider naar de andere. Veel gedoe geeft dat denken ze. Hierdoor beslist men al snel om bij de huidige provider te blijven. KPN heeft hier iets op gevonden: als je moet overstappen van een vorige provider naar KPN doen zij dat gratis voor je. Hierdoor hoef je je daar niet druk over te maken. Het enige waar jij je druk om hoeft te maken is het uitzoeken van de beste deal via onze vergelijkingstool. KPN beweert dat het installeren zo gemakkelijk is dat iedereen het zelf kan. Mocht je er niet uit komen kan je altijd gratis bellen voor hulp.

Hoe zeg ik mijn abonnement af

Het opzeggen van een internet abonnement bij KPN is niet moeilijk. Ben je niet tevreden over je abonnement of wil je overstappen naar een andere provider? KPN hanteert een opzegtermijn van 30 dagen. Als je je nog bedenkt binnen die 30 dagen kan je het gemakkelijk ongedaan maken.

Als je de beslissing hebt genomen dat je echt je abonnement wil opzeggen kan je bellen naar KPN. Doe je dit liever online? dan duurt de verwerkingstijd wel langer. Houd er wel rekening mee dat de overige maandbedragen in rekening worden gebracht wanneer je het contract voortijdig beëindigd. Heb je bijvoorbeeld een één jaar contract en je wil na 10 maanden opzeggen? Dan moet je de laatste twee maanden nog betalen. Het is dus wellicht een beter idee om die twee maanden nog uit te zitten om daarna kosteloos over te stappen.

Hoe vind ik de provider die bij mij past?

Ben je opzoek naar een internet abonnement maar twijfel je nog over de juiste provider? In dit geval is het beter dat je eerst de algemene internet abonnementen vergelijken pagina bezoekt, hier staan namelijk alle providers in. In de vergelijkingstool op die pagina kan je vervolgens jouw voorkeuren invullen. Kies bijvoorbeeld welke minimale downloadsnelheid je wilt en kijk of je combikorting kunt krijgen. Als je niet zeker bent over de downloadsnelheid is daar nog een handige advieswijzer voor. Op deze manier kom je erachter welke provider het beste bij jou past.

Veelgestelde vragen

Heeft KPN internet aanbiedingen?

KPN heeft geregeld nieuwe acties en aanbiedingen. Ze bieden altijd een combikorting aan voor als je al klant bent bij Delta. Ook hebben ze geregeld acties waarin je de eerst maanden van je abonnement een korting krijgt.

Wanneer er een nieuwe deal online komt wordt deze direct toegevoegd aan onze vergelijkingstool zodat jij altijd toegang hebt tot de beste aanbiedingen. Ook biedt KPN een gratis overstapservice. Je kunt kiezen om de installatie zelf te doen aan de hand van een handleiding of door een installateur. Al met al levert KPN goede service.

Welke internet providers zijn er?

Binnen de telecom markt bestaan er diverse internet providers. In Nederland kennen wij de volgende internet providers:
1. Budget Alles-in-1
2. Caiway
3. Delta
4. KPN
5. Online.nl
6. Oxxio
7. T-Mobile
8. XS4ALL
9. Youfone
10. Ziggo

Al deze providers kennen hun voor- en nadelen. Om erachter te komen welke provider voor jou het beste is kan je gebruik maken van onze gratis vergelijkingstool. Vul je voorkeuren en adresgegevens in en ontvang de beste optie voor jou.

Waarvoor heb ik een internet abonnement nodig?

Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder internet. Denk bijvoorbeeld aan kantoren waar iedereen internettoegang nodig heeft om hun werk goed te kunnen Uitvoeren. Of aan Hogescholen en universiteiten, die maken gebruik van hele online werkplatformen waar je zonder internet geen toegang tot hebt.

Als je vroeger onderzoek moest doen ging je naar de bibliotheek, tegenwoordig kan dit een stuk efficiënter via het internet. Type simpelweg in een zoekmachine in waar je naar opzoek bent en binnen een seconde heb je duizenden zoekresultaten. Ook voor ontspanning is internet onmisbaar. Kijk je bijvoorbeeld graag video’s op YouTube of series op Netflix? Dit kan allemaal niet zonder internet.

Waarom zou ik internet abonnement vergelijken?

Internet aanbiedingen vergelijken is een goed idee als je opzoek bent naar het juiste abonnement voor jou. In Nederland bestaan verschillende internet abonnementen met ieder een eigen focus. Waar het ene abonnement zich focust op de laagste prijs, focust het andere abonnement op het leveren van zo snel mogelijk internet. Deze abonnementen kan je makkelijk vergelijken op onze website. Hier vul je je adresgegevens in en de dingen die jij belangrijk vindt binnen een internet abonnement. Vervolgens krijg je het beste abonnement voor jou. Hierdoor maak je een weloverwogen keuze en neemt de kans af dat je na het overstappen spijt krijgt van je keuze.

Informatie

Adresgegevens

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

info@dealmobiel.nl
+31 (0) 6 21 991 567

BTW: NL002074629B39
KVK: 59428376