Internet vergelijken

Internet vergelijken doe je bij dealmobiel. Bij ons vergelijk je makkelijk en snel de beste internet providers met elkaar op basis van voorwaarden die voor jou belangrijk zijn. Met onze internetvergelijker zorg jij dat jij altijd de beste internet deal pakt.

Ga direct naar:

Internet abonnementen vergelijken

internet-abonnementen-vergelijken-dealmobiel

Het vergelijken van diverse internet abonnementen is een slimme zet. In Nederland kennen wij namelijk verschillende internet aanbieders met elk uiteenlopende voorwaarden. Dit levert mogelijk wat chaos op bij internet afnemers. Want ja, hoe vind je nou in die hele chaos aan informatie en providers de beste internet deal? Om alle internet aanbiedingen gemakkelijk met elkaar te kunnen vergelijken, hebben wij daarom onze internetvergelijker opgezet. Zo zie je in een handomdraai welke internet abonnementen er allemaal zijn en kies jij binnen enkele minuten het internetpakket dat aan jouw eisen voldoet.

Internet vergelijken: hoe doe je dat?

Het vergelijken van verschillende internet pakketten hoeft niet lastig te zijn. Via onze vergelijkingsmodule bieden wij een handig overzicht van verschillende internetproviders. Denk hierbij aan T-Mobile, KPN of Tele2. Elke provider heeft eigen voor- en nadelen. Bij het vergelijken is het daarom slim om te kijken naar zaken die jij belangrijk vindt. Zo kun je filteren op prijs, maar ook kiezen tussen ADSL of het snelle glasvezel. Daarnaast kun je vergelijken op prijs, downloadsnelheid, kwaliteit van de verbinding en het levertermijn. Zo weet je zeker dat je altijd de internet deal vindt die bij jou past.

Vergelijken op dealmobiel

Wij staan in nauw contact met internet providers en zorgen dat deze altijd up-to-date is. Zo weet je zeker dat de informatie met betrekking tot de verschillende internet abonnementen klopt en niet verouderd is. Los van het vergelijken, houden onze internet-experts ook voor jou in de gaten waar je het beste jouw internet abonnement kunt afsluiten. Dit scheelt jou als internetgebruiker veel werk waardoor jij gemakkelijk internet bij jou thuis of op kantoor kunt ontvangen.

Wat voor internet pakketten zijn er voor thuis?

In onze vergelijkingsmodule bieden wij een overzicht met internet abonnementen en pakketten voor thuis. Je kunt op dealmobiel verschillende soorten internet abonnementen vinden voor thuis, namelijk internet only, internet & TV, internet & bellen en alles in 1. Afhankelijk van de provider, zijn er diverse mogelijkheden. Daarbij kun je extra korting pakken als je voldoet aan bepaalde voorwaarden, bijvoorbeeld als je klant bent met een samenwerkende partij. Ook heeft jouw postcode invloed op welke mogelijkheden bestaan. Zo kun je bij Delta profiteren van glasvezel als je woonachtig bent in Zeeland. Doe daarom de postcodecheck voordat je een internet abonnement afsluit.

Ook bieden wij de mogelijkheid om zakelijk internet te vergelijken, speciaal voor ondernemers. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Klik dan hier.

Goedkoopste internet abonnement

Binnen de telecom markt zijn er verschillende goedkope internet abonnementen te vinden. Puur en alleen kijkend naar de prijs, geeft een vertekend beeld van wie de goedkoopste internet provider is. Wie opzoek is naar het goedkoopste internet abonnement, levert op een ander vlak weer iets in. Wil je weten bij welke partij je het goedkoopste een internet abonnement kunt afsluiten? Maak dan gebruik van onze internetvergelijker en vul de voorwaarden in die bij jouw situatie en wensen passen. Daarnaast kun je er de beste internet aanbiedingen vinden.

Beste internet abonnement

Wellicht wil je gewoon snel het beste internet abonnement vinden. Maar hoe vind je die? Dat ligt er natuurlijk erg aan wat je verstaat onder de ‘beste internet provider’. Wat voor zaken zijn voor jou belangrijk? Moet er een stabiele internetconnectie zijn, moet het de goedkoopste op de markt zijn of heb je de klantenservice erg hoog in het vaandel staan? Afhankelijk van deze en meer factoren kun je internet providers met elkaar vergelijken in onze module. Voer daarom jouw voorwaarden en wensen in de module om tot het een goed en gedegen internet abonnement te komen. De internet provider die het beste bij jou past, is dan ook de beste internet provider!

internet-vergelijken-dealmobiel

Internet aanbiedingen

Ben jij op zoek naar de beste internet aanbieding? Met onze vergelijker kom je snel en gemakkelijk te weten wat voor jou de beste deal is. Nadat je jouw wensen en voorkeuren hebt ingevuld in de vergelijker zie je een overzicht met de beste aanbiedingen voor jou. Je kunt zelfs jouw adresgegevens invullen om een gepersonaliseerd aanbod te krijgen. Hierin staan de gemiddelde kosten per maand en de totale korting aangegeven. Ga je bijvoorbeeld voor de 100% installatiegarantie van Youfone of ga je voor een korting in de eerste maanden.

Alleen internet vergelijken

Het kan natuurlijk zo zijn dat je geen behoefte hebt aan de internet en TV, internet & bellen of alles-in-een-pakketten. Als je aan alleen internet voldoende hebt, dan kun je kiezen voor de internet only abonnementen. Bij een internet only abonnement krijg je, zoals de naam doet vermoeden, enkel internet afgesloten bij je abonnement. Elke internetprovider biedt deze mogelijkheid. Wel zijn er verschillen te vinden in de prijs en kwaliteit, dit is per provider anders. In de vergelijkingsmodule hebben wij alle belangrijke en relevante informatie alvast voor je klaargezet. Je bent ook nog eens goedkoper uit als je kiest voor een internet only pakket, dat is mooi meegenomen!

Wat voor WiFi mogelijkheden zijn er?

Voordat je een goede internet vergelijking kan maken, is het eerst handig om te weten wat voor mogelijkheden er bestaan tot het krijgen van WiFi in huis. In Nederland zijn de meest gaanbare opties:

DSL kent meerdere varianten, namelijk ADSL, ADSL2, VDSL en VVDSL. Hierbij ontstaat de connectie via een koperlijn. Bij glasvezel wordt data verzonden via haarfijne vezel van glas. Hiermee kunnen signalen betrouwbaar over grotere afstanden worden vervoert. Kabel internet, wat sinds 1995 mogelijk is in Nederland, is breedband internet dat wordt geleverd via het kabeltelevisienetwerk. Kabel internet is over het algemeen sneller dan ADSL internet. Echter, strijkt glasvezel momenteel de kroon als snelste internetmogelijkheid. Voorwaarde voor glasvezel internet is wel dat jouw regio een glasvezel netwerk heeft aangelegd. Echter, heeft niet elke regio dit. Uit onderzoek blijkt dat in 2019 3,5 miljoen van de acht huishoudens toegang had tot het glasvezelnetwerk.

Van welke providers kan ik internet abonnementen vergelijken?

Met diverse opties tot het afsluiten van een abonnement, kan het handig zijn om te weten bij welke partijen dit mogelijk zou kunnen. Hieronder staat op alfabetische volgorde een lijst van bekende providers in Nederland met daarbij wat korte informatie om een beeld ervan te krijgen. Zo kun je makkelijker de internetprovider vinden die bij jou past.

Internet abonnement van:

1. Budget Alles-in-1

Budget Alles-in-1 is een product van Budget Thuis. De alles-in-1-abonnementen van Budget Alles in 1 bieden goedkoop internet, tv en vast bellen in huis. Ondanks wat de naam van het pakket doet vermoeden, is het mogelijk om in het afrekenproces aan te geven dat je alleen internet wilt. TV en Bellen kun je uitschakelen. Bij deze provider profiteer je van een gratis overstapservice, kun je elke maand een combikorting verwachten en weet je zeker dat je voordelig ADSL of glasvezel internet in huis haalt

2. Caiway

Caiway staat bekend om hun snelle glasvezel internet. Dit wordt ook wel het modernste netwerk genoemd waarmee je zonder haperingen eindeloos films en series kan streamen. Echter, is glasvezel alleen beschikbaar voor mensen die in een regio wonen waar het betreffende glasvezel netwerk is aangelegd. Gelukkig is Caiway continue bezig om dit netwerk uit te breiden, waardoor je hoogstwaarschijnlijk kunt profiteren van hun glasvezel internet.

3. Delta

Bij Delta bestaat er de mogelijkheid om een Flexpakket af te sluiten. Daarmee garandeer je jezelf een internetsnelheid van 100 of zelfs 150 Mps. Dit is afhankelijk van jouw woonadres. Bij Delta heb je altijd een goede en veilige internetverbinding. In Zeeland is Delta een zeer bekende telecomprovider en zijn ze ook uitgeroepen tot het beste netwerk van Zeeland. Door de jaren heen zijn zij ook steeds groter geworden in andere delen van Nederland. Internet afsluiten bij Delta is daarmee zeker mogelijk.

4. KPN

KPN is inmiddels een bekende naam binnen de telecombranche. Bij KPN kun je internet snel en voordelig afsluiten. Als je ook een abonnement hebt op KPN Mobiel, kun je nog meer voordeel pakken op hun Internetabonnement. De prijs per maand is afhankelijk van de download en upload snelheid die je hebt gekozen. Eventueel kun je een vast bellen en tv abonnement bij je pakket afsluiten.

5. Online.nl

Een internet abonnement afsluiten bij Online.nl biedt meerdere voordelen met zich mee. Zo bieden zij een 100% installatiegarantie, zo weet je zeker dat je alle hulp krijgt om internet in huis te halen. Daarnaast zit je op het betrouwbare en snelle KPN netwerk. Overtuigd? Dan kun je ook nog eens gebruik maken van de gratis overstapservice van Online.nl.

6. Oxxio

Oxxio is niet alleen energieleverancier, maar ook internetleverancier. Bij Oxxio ontvang je razendsnel internet via DSL of glasvezel. Met glasvezel kan de internetsnelheid oplopen tot 500 Mbps. E-mailen, surfen en downloaden wordt dan geen enkel probleem. Ook Oxxio zit op het kwaliteitsnetwerk van KPN. Dit netwerk is zeer betrouwbaar te noemen. Kijk ook in onze internetvergelijker voor welke provider in welk netwerk zit.

7. T-Mobile

Met T-Mobile Thuis kun je een abonnement met internet only afsluiten. Hierbij zit geen TV of vast bellen inbegrepen. Zij bieden hierin meerdere internetpakketten aan hun afnemers. Met Internet Basic haal je 50 Mbit/s, met Internet Fast 100 Mbit/s en Internet Premium levert een snelheid van tot 1000 Mbit/s. Video’s met een 4K-resolutie kijken wordt daarmee geen probleem. T-Mobile heeft ook vaak kortingsacties waardoor je jouw abonnement nog voordeliger afsluit.

T-Mobile Thuis is een samenwerking aangegaan met Tele2 en zijn daarmee samen gefuseerd. Concreet betekent dit dat internet en vast bellen van Tele2 nu mogelijk is via T-Mobile. Zij bundelen samen hun krachten om een ijzersterk pakket samen te stellen voor zowel internet als mobielinternet gebruikers. Als je een mobiel abonnement via T-Mobile afsluit, ontvang je nog meer voordeel op je internet abonnement. Voor Tele2 of T-Mobile klanten wordt het leven dus net ietsje beter.

8. XS4ALL

Als één van de eerste internetproviders voor particulieren van Nederland, heeft XS4ALL genoeg ervaring weten op te bouwen om ‘First Class Internet’ te kunnen aanbieden. Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat zij ook een keer als beste uit de test kwamen. Om nog beter internet voor thuis of op kantoor te kunnen aanbieden, is XS4ALL samengevoegd met KPN. Ze maakten al gebruik van het KPN-netwerk, maar nu zullen diensten als hun malwarefilter en DNSSEC ook worden geïntegreerd in KPN.

9. Youfone

Net als vele andere providers in Nederland, zit Youfone bij het snelle KPN-netwerk. Dat is ook niet zonder reden, aangezien dit netwerk garant staat voor stabiel en snel internet. Echter, biedt Youfone nog meer voordelen. Zo krijg je na het afsluiten van je internet abonnement nog 14 dagen bedenktijd. Daarnaast is hun klantenservice altijd gratis te benaderen mocht de situatie zich voordoen.

10. Ziggo

Ziggo is een gevestigde naam in Nederland. Met veel flexibele opties tot het afsluiten van een abonnement, zit je bij Ziggo goed als je kiest voor kwaliteit. Let op: vanwege de hoge kwaliteit en service, is Ziggo een iets duurdere provider dan andere telecomproviders. Ziggo biedt een gratis overstapservice, snelle levering en een simpele installatie. Desnoods komt een Ziggo-monteur thuis langs om hun internet te installeren. Wie ook klant is bij Vodafone, profiteert bij Ziggo van gratis extra voordelen.

Hoe kan ik mijn internet abonnement afsluiten of overstappen?

Is het gelukt om een internet abonnement te vinden die bij jouw wensen past? Super! Dat betekent dat je nu door kunt gaan naar de volgende stap, naar het afsluiten van een abonnement. Dit kan bij de provider zelf. De provider helpt jou zo goed mogelijk om het internet abonnement af te sluiten. Stond je eerst bij een andere provider ingeschreven? Dan zal je moeten overstappen naar je nieuwe aanbieder. Meestal heeft een provider een overstapservice of staat hun klantenservice klaar om jou hiermee verder te helpen. Happy internetting!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik internet abonnementen vergelijken?

Internet vergelijken kan op verschillende manieren. Op dealmobiel bieden wij een gratis hulptool aan zodat jij gemakkelijk en overzichtelijk internet abonnementen van verschillende providers kunt vergelijken. Volg hierbij het volgende stappenplan:

1. Doe de postcodecheck om de beschikbaarheid in jouw regio te bekijken.
2. Bepaal het type abonnement dat je wilt: alleen internet, internet en tv, internet en bellen of alles-in-1.
3. Bekijk en vergelijk op basis van kwaliteit, service en prijs.

Op deze manier vind je gemakkelijk een internet abonnement dat bij jouw situatie past.

Wat is het goedkoopste internet abonnement?

Dit is afhankelijk van wat voor type abonnement je zoekt. Je bent goedkoper uit als je voor een internet only abonnement kiest in plaats van een combinatie van internet en tv of alles-in-1. Daarnaast komen er nog andere factoren bij kijken, zoals het type internet, provider en intersnelheid. Met de internetvergelijker kun je jouw voorwaarden invullen en zo een goedkoop internet abonnement vinden die bij jouw situatie past.

Welke internet providers zijn er?

Binnen de telecom markt bestaan er diverse internet providers. In Nederland kennen wij de volgende internet providers:

1. Budget Alles-in-1
2. Caiway
3. Delta
4. KPN
5. Online.nl
6. Oxxio
7. Tele2
8. T-Mobile
9. XS4ALL
10. Youfone
11. Ziggo

Benieuwd naar de provider die het beste bij jouw situatie past? Vergelijk dan internet abonnementen in onze gratis hulptool.

Wat is het voordeel van internet vergelijken?

In Nederland bestaan verschillende internet providers met ieder een eigen focus. Waar de een zich focust op het zijn van de goedkoopste aanbieder, wilt de ander excelleren in service en de ander in het bieden van internet van hoge kwaliteit. De kans is groot dat hierbinnen een provider zit die het beste bij jouw situatie en omgeving passen. Door verschillende internet abonnementen te vergelijken, kom je zo tot de juiste keuze.

Informatie

Adresgegevens

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

info@dealmobiel.nl
+31 (0) 6 21 991 567

BTW: NL002074629B39
KVK: 59428376