Sim only zonder internet

Sim only zonder internet

Het hebben van een smartphone is tegenwoordig heel normaal. Er zijn niet veel mensen meer die een sim only abonnement hebben zonder internet. De reden hiervoor is dat je zonder mobiele telefoon volledig afgesloten bent van wat er in de wereld gebeurt. Het is dan ook normaal om met de tijd mee te gaan en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Als je terugdenkt aan de tijd toen er nog geen mobiele telefoons waren, kon het dagen duren om belangrijke dingen tegen iemand te zeggen. Nu, met de hulp van mobiele telefoons, kunnen we dat in een seconde doen.

Een paar jaar geleden was het hebben van een smartphone een luxe en nu heeft bijna iedereen er een. De technologie groeit tegenwoordig zo snel dat iedereen er een wil hebben. Dit komt omdat smartphones naast het communiceren met iemand nog veel meer voordelen heeft. Voorbeelden van deze voordelen zijn onder andere: het voeren van videogesprekken, het versturen van belangrijke e-mails, surfen op het internet en nog veel meer.

Wel of geen internet?

Het kan zijn dat je wilt dat je kind liever niet op het internet gaat, maar het kan ook zijn dat je denkt dat internet op een telefoon niet handig is voor een ouder persoon. Mobiele telefoons zonder internettoegang zijn dan misschien ook wel de beste optie voor hen. Het kan namelijk zo zijn dat het gebruik van een smartphone te ingewikkeld voor hen is.

Sim only abonnement zonder internet

Mocht je ervoor kiezen om een sim only abonnement af te sluiten zonder internet, dan is het verstandig om te kijken naar een abonnement hiervoor. De Sim only vergelijkingstool van Dealmobiel kan je hierbij helpen. In deze tool kun je invullen of je internet bij je abonnement wilt of niet en kun je bepalen hoeveel belminuten je wilt hebben. De vergelijkingstool selecteert automatisch de mogelijkheden die passen bij de functionaliteiten die jij belangrijk vindt.

Over Matthijs

Matthijs is een echte telefoongeek. Daarom is hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weetjes binnen de telecommarkt. Deze deelt hij via zijn andere passie, namelijk blogs schrijven.

Informatie

Adresgegevens

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

info@dealmobiel.nl
+31 (0) 6 21 991 567

BTW: NL002074629B39
KVK: 59428376