Goedkoop telefoon abonnement met gratis toestel

oedkoop-abonnement-gratis-toestel-dealmobiel

Ben jij die barsten in je scherm helemaal zat en kom je regelmatig data tekort aan het einde van de maand? Klinkt alsof je toe bent aan een nieuw telefoon abonnement met toestel. Je ziet honderden aanbiedingen voorbij komen en je denkt een gratis toestel te ontvangen, maar is dit toestel wel echt gratis? Wij vertellen je hoe het zit en geven je een aantal tips voor goedkope telefoon abonnementen!

De telefoon is niet gratis

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: het toestel is niet gratis. Wanneer je een telefoon abonnement met toestel afsluit, moet je ook een contract ondertekenen waarin de maandelijkse toestel kosten staan. Zo betaal je dus maandelijks voor je bundels maar ook een bepaald bedrag voor het toestel. Bij de allernieuwste smartphones is dit een duurder bedrag dan bij telefoons die al een tijdje op de markt zijn. Wanneer je jouw factuur opent zal je zien dat er onderscheid gemaakt wordt tussen de maandelijkse kosten voor je belminuten en data en je kredietkosten voor het toestel.

Het is sinds een aantal jaar zelfs verboden om te adverteren voor gratis telefoons met abonnement. In 2019 is vastgesteld dat gebruikers die zich hebben aangemeld voor september 2019 een compensatie ontvangen voor deze ‘gratis’ telefoon die achteraf niet gratis bleek te zijn.

Tips voor goedkoop telefoon abonnement met toestel

Dat de telefoons niet volledig gratis zijn betekent niet dat jij geen goedkoop telefoon abonnement met toestel kunt scoren. Dat is zeker nog mogelijk alleen zijn er wel een aantal dingen waar je op moet letten wanneer je een goedkoop abonnement zoekt. Heb je liever een telefoon zonder abonnement? Bekijk dan snel alle telefoon deals.

Bespaar op je mobiele internet

De databundel is een ander ding waar je geld op kunt besparen. Vooral filmpjes gebruiken veel mobiele data. Probeer dus het kijken van video’s onderweg te beperken en zoveel mogelijk gebruik te maken van Wifi. Veel treinen en bussen hebben tegenwoordig een Wifi netwerk beschikbaar, wanneer je met dat netwerk verbindt kan je onderweg alsnog filmpjes kijken.

Gebruik je Netflix onderweg? Netflix heeft een optie om veel series vooraf thuis te downloaden. Zo kan je de afleveringen thuis via Wifi downloaden en wanneer je onderweg bent kan je ze gemakkelijk kijken zonder dat je internet nodig hebt.

Wanneer je deze opties in acht neemt zal je erachter komen dat je maandelijks veel minder mobiele data nodig hebt dan voorheen. Wanneer je dan gaan zoeken naar een nieuw abonnement kan je een mindere data bundel aanvinken waardoor jouw abonnement goedkoper wordt. Zo bespaar je meerdere euro’s per maand.

Maak gebruik van gratis wifi dealmobiel

Kies niet de allernieuwste smartphone

Wanneer jij de nieuwste smartphone kiest dan vallen de maandelijkse kosten een stuk hoger uit dan wanneer je voor een toestel kiest dat al een tijdje uit is. Dit terwijl dat oudere toestel ook prima functioneert en waarschijnlijk aan jouw wensen voldoet. Bedenk dus goed wat je belangrijk vindt aan een smartphone, wellicht kan je dan de keuze maken voor een veel goedkoper toestel.

Vergelijk providers

Om een goedkoop abonnement te vinden is het goed om alle providers met elkaar te vergelijken. Bijna hetzelfde Galaxy A71 abonnement kan bij de ene provider goedkoper zijn dan bij de andere. Door deze opties met elkaar te vergelijken krijg jij de goedkoopste optie.

Gelukkig zijn er nog genoeg mogelijkheden voor goedkope telefoon abonnementen met toestel. Alleen is dat toestel zeker niet gratis. Sinds het verbod op adverteren voor gratis toestellen zijn aanbieders gelukkig een stuk transparanter geworden naar de consument toe, hierdoor weet jij waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Over Joey

Joey heeft twee grote liefdes, namelijk zijn voetbalclub Vitesse en smartphones. Daardoor is hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en feitjes binnen de telecombranche.

Informatie

Adresgegevens

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

info@dealmobiel.nl
+31 (0) 6 21 991 567

BTW: NL002074629B39
KVK: 59428376