Alles in 1 vergelijken

Alles-in-1 pakketten vergelijken is handig voor wie internet, tv en bellen in huis wil halen. Met onze alles-in-1-vergelijker vind je gemakkelijk het beste abonnement voor de laagste prijs. Kijk en vergelijk daarom snel de verschillende providers zodat je snel internet, tv en bellen in huis kunt halen.

Ga direct naar:

Alles-in-1 pakketten vergelijken

Het vergelijken van meerdere alles-in-1 pakketten kan als een lastige taak worden gezien. Er bestaan veel verschillende providers met elk hun eigen prijzen, kwaliteitstandaarden en voorwaarden. Hierdoor kun je makkelijk verdwaald raken in zee aan informatie. Door deze information overload is het lastig om een startpunt te maken voor jezelf in het keuzeproces. Je wilt immers wel het beste en goedkoopste alles-in-1 abonnement hebben en daarbij eventueel profiteren van een aanbieding.

Het alles-in-1 vergelijken stappenplan

[currentyear] Alles-in-1 pakketten en providers vergelijken is slim voor wie niet te veel wil betalen voor zijn of haar abonnement en simpelweg de beste deal wilt vinden. Echter, zal je wel eerst een keuze moeten maken. Om mensen een handje te helpen in het maken van de juiste keuze, heeft dealmobiel een tool gebouwd die het makkelijker moet maken om verschillende pakketten en providers tegen elkaar af te wegen. De alles-in-1-vergelijker spreekt redelijk voor zich, maar kan alsnog veel informatie op je afvuren. Om een keuze maken tussen alle providers iets minder lastig te maken, kun je stapsgewijs te werk gaan. Volg daarbij dit 10-stappenplan zodat je zeker weet dat je tot een juiste keuze komt:

alles-in-een-vergelijken

 1. Bedenk of je internet, tv en bellen, internet en tv, internet en bellen of enkel internet wilt.
 2. Doe de postcodecheck om een overzicht te krijgen van welke mogelijkheden er in jouw regio zijn.
 3. Bepaal jouw budget. Vul een hoog genoeg bedrag in zodat je later nog de prijs verder omlaag kan schroeven.
 4. (optioneel) Bepaal aan de hand van eerdere ervaringen of huidige kennis welke provider(s) jouw voorkeur hebben.
 5. Bepaal jouw type internet. Je hebt hierbij de keuze tussen glasvezel en DSL.
 6. Bepaal je gewenste download snelheid. Houd hierbij rekening dat de tarieven hoger liggen bij snellere internet.
 7. Bepaal de gewenste mogelijkheden bij televisiekijken, wil je on demand en kunnen opnemen?
 8. Sommige providers bieden een combivoordeel als je ook een telefoon abonnement of sim only hebt afgesloten bij een samenwerkende partij, vul dit eventueel in.
 9. Bekijk en vergelijk in het gegeven overzicht.
 10. Sluit jouw alles-in-1 abonnement af en geniet thuis van internet, tv en bellen!

Doorloop deze stappen om het vergelijkingsproces te versimpelen en een passend internetabonnement te vinden, geheel afgestemd op jouw voorwaarden en wensen.

Wat is een alles-in-1 pakket?

Wellicht vraag je je af wat een alles-in-1 pakket nou precies inhoudt. Normaliter kan je aan een pakketnaam al lichtelijk raden wat het betekent, bij een alles-in-1 pakket ligt dat iets onduidelijker. Ter verduidelijking: binnen de telecombranche zijn verschillende diensten af te nemen. Zo zijn er mobiele telefoon abonnementen en internet af te sluiten. Daarnaast kun je ook kiezen voor (digitale) TV en of je wilt kunnen bellen. Bij een alles-in-1 pakket gaat het om internet, vast bellen en televisie aansluiting en ontvangst.

Een alles-in-1 abonnement staat ook wel bekend als een triple play abonnement. Hierbij gaat het om een combinatie van de drie vaste diensten internet, televisie en bellen. Daarnaast bestaan er ook quad play abonnementen. Hierbij gaat het, los van de drie vaste diensten, ook nog op een mobiel abonnement. Uit consumentenonderzoek in 2019 blijkt dat de voornaamste redenen om te overstappen zijn:

 1. Mensen wilden besparen op hun maandelijkse kosten (43%)
 2. Mensen zagen elders een beter aanbod (16%)
 3. Mensen waren ontevreden bij hun aanbieder (14%)

Consumenten zien elders een beter aanbod, lagere kosten of zijn niet tevreden met hun huidige provider. Uit deze cijfers komt het belang van het vergelijken goed naar voren. Door te vergelijken, voorkom je deze problemen vanaf het begin en hoef je niet binnen een jaar te switchten van provider.

Vast bellen

triple-play-vergelijken

Vast bellen dient hierbij niet te worden verward met een standaard mobiele telefoon abonnement. Wanneer gesproken wordt over ‘bellen’, wordt meestal vast bellen genoemd. Vast bellen gaat via een vaste lijn. Er wordt gebeld via de kabel, de kwaliteit hiervan is uitstekend. Bij vast bellen komt ook een vaste telefoon kijken. Vooral vroeger was dit een belangrijke toevoeging in ieder huis. Tegenwoordig zijn steeds meer mensen in het bezit van een smartphone, hiermee kun je ook bellen via internet (met behulp van bijvoorbeeld Skype).

Televisie

Wie thuis een televisie heeft, kan zenders ontvangen als dit in het afgenomen pakket zit. Het verschilt per abonnement wat de mogelijkheden zijn. Zo heb je met digitale televisie meer zenders en daardoor ook meer mogelijkheden. Daarnaast is het, afhankelijk van het type televisie abonnement, ook mogelijk om televisie on demand te ontvangen of de mogelijkheid te krijgen om programma’s op te nemen.

Internet

Internet is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel in het pakket. Het is de basis waarbij je als toevoeging erop vast bellen en televisie kunt combineren. Internet kun je ontvangen via DSL, kabel. Tegenwoordig is er ook alles in 1 glasvezel. Internet komt in verschillende snelheden. Afhankelijk van je provider en abonnement, kan de snelheid oplopen tot 1 GB data per seconde. Het internet kun je thuis gebruiken zolang je in het bezit bent van een router.

Beste internet tv en bellen abonnement

Het beste internet, tv en bellen abonnement afsluiten, dat wilt iedereen natuurlijk. Maar hoe vind je die nou? Het antwoord kan niet direct gegeven, beste is namelijk subjectief. Iedereen heeft een eigen invulling in waaraan een goede of zelfs beste internet, tv en bellen abonnement aan moet voldoen. Om tot het beste pakket te komen, is het eerst belangrijk om te weten welke eisen voor jou belangrijk zijn bij een alles-in-1 pakket. Zodra je dit weet, kun je met behulp van de vergelijkingstool een abonnement vinden die voldoet aan jouw eisen. De term ‘beste’ betekent dus eigenlijk wat het beste abonnement voor jou is.

Goedkoopste alles-in-1 abonnement

Nederlanders zijn echte koopjesjagers. Daarom is het vinden van het goedkoopste alles-in-1 abonnement ook handig zodat je maandelijks geld kunt besparen op vaste lasten. Echter, ligt het antwoord op de vraag wat het goedkoopste alles-in-1 abonnement is wel wat complexer. Dit komt door de diversiteit in aanbod en kwaliteit. Het ene abonnement kan goedkoper lijken op papier, maar hierbij zul je ook zien dat je dan minder mogelijkheden ontvangt. Het komt daarom vooral neer op het vinden van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ga daarom eerst voor jezelf na: welke minimale eisen heb ik en hoeveel ben ik bereid om te betalen? Zodra je dit weet, kun je in de internet, bellen en tv vergelijker jouw wensen invullen. Vervolgens kun je sorteren op prijs, waardoor jij jouw goedkoopst mogelijke alles-in-1 deal vindt.

Alles-in-1 aanbiedingen

Ga je liever voor bellen, internet en tv in 1? Vind de beste alles in 1 deal! Ga je voor een gratis ESPN pakket van Youfone of voor een Ziggo alles in 1 pakket inclusief gratis live Formule 1? Stuk voor stuk goede aanbiedingen, het ligt er maar net aan waar jouw interesses liggen. Met onze vergelijker krijg je een mooi overzicht van providers voor de beste deal op basis van jouw wensen.

Alles-in-1 providers

Hier volgt een lijst met Nederlandse alles-in-1 providers.

Internet abonnement van:

Budget Alles-in-1

Bij Budget Alles-in-1, onderdeel van Budget Thuis, kun je Alles-in-1 combineren met Budget Energie en Budget Mobiel. Hierdoor ontvang je extra voordeel op je abonnement. Daarnaast is het ook prettig voor de administratie om alles bij dezelfde provider af te sluiten. Zit je nog niet bij Budget Thuis, dankzij hun overstapservice zal je nooit zonder internet zitten.

Caiway

Bij Caiway geldt een alles-in-1 als een pakket waarin je internet en televisie ontvangt. Een afnemer kan kiezen uit verschillende internet & tv glasvezelpakketten. Om dit internet te kunnen ontvangen, ontvang je een gratis wifi-modem. Daarnaast kun je rekenen op 70+ zenders en glasvezel internet.

Delta

Delta biedt de mogelijkheid om zelf te bepalen wat jij nodig hebt. Dit kan met behulp van hun Flexpakket. Deze optie bestaat voor zowel thuis als zakelijk. Daarnaast biedt Delta ook de optie tot interactieve televisie. Wanneer een situatie verandert of als je je pakket beter op jouw situatie wilt afstemmen, kun je het pakket ook weer gedurende het contract aanpassen.

KPN

KPN heeft een ander concept bedacht voor hun alles-in-1 pakketten. KPN heeft namelijk Hussel in het leven geroepen. Hussel is een innovatief concept waarbij je zelf jouw ideale combinatie samenstelt voor internet, mobiel, tv en entertainment. Hierbij is flexibiliteit één van de speerpunten van Hussel. Ook bij KPN kun je gebruik maken van de combinatievoordelen.

Online.nl

Bij Online.nl ontvang je internet via het populaire KPN-netwerk. Hierdoor weet je zeker dat je goed internet in huis haalt. Daarnaast haal je extra voordeel uit het gegeven dat deze provider geen aansluitkosten hanteert. Je ontvangt ongeveer 80 tv-zenders, ESPN (voorheen Fox Sports), interactieve TV van Canal Digitaal en voordelige belpakketten.

Oxxio

In veel opzichten lijken Oxxio en Online.nl op elkaar. Beiden zitten op het KPN-netwerk, bieden gratis ESPN aan zodat je je favoriete voetbalclub live kunt zien en houden van voordelige prijzen. Bij Oxxio is het starttarief voor bellen goedkoper dan bij Online.nl. Daarnaast heb je bij Oxxio gratis nummerbehoud.

T-Mobile

Vergelijken tussen T-Mobile en Tele2 hoeft niet meer, want zij hebben hun krachten gebundeld. Hierdoor kunnen zij een sterk alles-in-1 pakket aanbieden. Je stelt je eigen pakket samen om vervolgens voordelig internet, TV en vast bellen in huis te halen. Je ontvangt gratis ESPN, een wifi-modem en een maandelijks aanpasbaar abonnement.

XS4ALL

Bij XS4ALL ontvang je vele voordelen op je internet, tv en bellen. Allereerst ontvang je 50% korting de eerste vier maanden. Daarnaast krijg je toegang tot een bekroonde klantenservice. De installatie verloopt voorspoedig, er zijn zelden storingen en de kwaliteit in zijn algemeenheid is goed.

Youfone

Wie na het vergelijken een alles-in-1 abonnement afsluit bij Youfone, krijgt toegang tot glasvezel internet. Je ontvangt een gratis WiFi-modem en toegang tot het KPN-internetnetwerk. Afhankelijk van het pakket, ontvang je 45, 52 of 85 zenders. Bij allen zit ESPN gratis bij inbegrepen. Bellen gaat middels een vast laag tarief van 10 cent per minuut.

Ziggo

Ziggo staat bekend als een betrouwbare partij met goed internet. Wie bij hen een Alles-in-1 wilt afnemen, krijgt de keuze uit Start (50/ 5Mbit/s), Complete (250/25 Mbit/s), Max (500/40 Mbit/s) en Giga (1000/50 Mbit/s). Daarnaast kun je voor de buis je favoriete programma’s bekijken met behulp van interactieve televisie. Je ontvangt hierbij een mediabox waardoor televisiekijken naar een hoger level wordt getild. Met het vast bellen kun je voordelig onbeperkt bellen. Wie kiest voor kwaliteit, komt al snel bij Ziggo uit. Een abonnement bij Ziggo combineer je het liefst in combinatie met een abonnement bij Vodafone voor extra voordeel.

alles-in-1-vergelijken

Vergelijking tips

Voordat je begint met het vergelijken van alles-in-1 pakketten, zijn hier nog vijf tips:

 1. Klem je niet vast aan enkel de laagste prijs. Een lage prijs betekent immers ook minder kwaliteit of mogelijkheden. Zet dus eerst op een rij wat voor jou belangrijk is en kijk vervolgens vanuit daar verder.
 2. Ontvang korting door een combivoordeel. Sommige partijen bieden namelijk extra korting als je een mobiele telefoon abonnement vergelijkt en afsluit bij een partner van de provider.
 3. Doe eerst de postcodecheck. Zo kom je niet voor de onaangename verrassing te staan staan waarin blijkt dat jouw gewenste abonnement niet in jouw regio beschikbaar is.
 4. Ook de telecombranche doet aan Black Friday. Mocht Black Friday om de hoek zijn, wacht dan nog even. Zo kun je extra voordeel krijgen op je abonnement.
 5. Ga na of bellen via een vaste lijn voor jou nog van toepassing kan zijn. Zo niet, dan kan een internet en tv abonnement voor jou relevanter en goedkoper zijn.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik alles-in-1 pakketten vergelijken?

In Nederland kennen we verschillende alles-in-1 providers. Zij hebben allemaal hun eigen voorwaarden en voordelen. Echter, wil jij natuurlijk een pakket afnemen dat aansluit bij jouw wensen. Je wilt daarbij niet betalen voor zaken die voor jou niet van toepassing zijn. Het vinden van een pakket dat bij jou past, kan op het langer termijn veel kosten besparen. Daarom is het vergelijken van verschillende providers en pakketten een slimme zet.

Wat is het voordeel van een internet, tv en bellen abonnement?

Internet, tv en bellen kun je zowel los van elkaar als in één pakket afnemen bij verschillende providers. Het voordeel van een samengesteld bundel is dat je hiermee korting kunt ontvangen. Wie een zogenaamde alles-in-1 pakket afneemt, kan dus meer kosten besparen dan iemand die alles afzonderlijk afsluit. Daarnaast kan het voor de administratie ook overzichtelijk zijn als alles bij één provider wordt afgesloten.

Wat zijn Triple Play pakketten?

Triple play staat voor internet, digitale televisie en bellen via een vaste lijn binnen één abonnement. Synoniemen van Triple play zijn alles-in-1, multiplay, totaalpakket en combinatiepakket. Deze termen komen meestal op hetzelfde neer.

Van welke alles-in-1 providers kan ik abonnementen vergelijken?

De Nederlandse telecombranche kent meerdere providers. Hier volgt een lijst op alfabetische volgorde:

1. Budget Thuis
2. Delta
3. KPN
4. Online.nl
5. Oxxio
6. Solcon
7. T-Mobile
8. XS4ALL
9. Youfone
10. Ziggo

Elke provider kent haar eigen voordelen en voorwaarden. Wie opzoek is naar een (nieuwe) provider, doet er goed aan om de voorwaarden val elke provider door te nemen. Zo weet je zeker dat je op het langer termijn een goede keuze hebt gemaakt.

Informatie

Adresgegevens

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

info@dealmobiel.nl
+31 (0) 6 21 991 567

BTW: NL002074629B39
KVK: 59428376