Sim only aanbiedingen

Sim only aanbiedingen vind je gratis en snel met onze vergelijker. Binnen 2 minuten weet jij wat de beste sim only deal voor jou is.

Welke sim only aanbieding moet ik kiezen?

Er zijn veel verschillende sim only aanbiedingen beschikbaar, wat voor jou de beste keuze is ligt aan jouw verbruik. Ben jij iemand die altijd en overal online is? Dan is onbeperkt data de keuze voor jou. Maak jij amper gebruik van mobiele data? Dan is voor jou een aanbieding met onbeperkte data wellicht niet de beste keuze. 

Deze voorkeuren zul je zelf moeten uitzoeken. Wanneer jij duidelijk hebt wat jouw wensen zijn, kan je gemakkelijk in het overzicht jouw beste deal kiezen. Vervolgens word je doorgestuurd naar de provider en kan je jouw abonnement afsluiten.

Beste sim only deal

Ben jij opzoek naar de beste sim only aanbieding? Onze vergelijker helpt je hierbij. Wij verzamelen de beste sim only deals op dit moment en plaatsen deze in een handig overzicht. Wil jij graag een abonnement met onbeperkte data? Dan kies je die deal. Wil jij liever wat minder betalen? Ook voor deze gebruiker is er een actie beschikbaar.

Goedkoopste sim only aanbieding

Wil jij graag gebruik maken van de goedkoopste sim only deal op dit moment? De goedkoopste deal is vaak ook degene met weinig data en belminuten. Als jij iemand bent die juist veel data en belminuten gebruikt dan is de goedkoopste sim only aanbieding wellicht niet de juiste keuze. Wanneer jij namelijk maandelijks meer dan je bundel verbruikt maak je extra kosten, dit kan snel oplopen tot een hoog bedrag. Het is wellicht verstandiger om dan voor een iets duurdere sim only deal te gaan zodat je maandelijks binnen je bundel blijft. 

Voor de goedkoopste sim only zit je bij Simpel over het algemeen goed, zij bieden abonnementen aan vanaf €2,50 per maand. Ook Youfone is een provider met goedkope sim only deals, daar kan je al een abonnement afsluiten voor €5 per maand.

Weet jij zeker dat je de goedkoopste sim only aanbieding wil? Kies dan voor de minst dure optie in het overzicht. Wanneer je klikt op deze optie word je doorgestuurd naar de provider zelf en kan je jouw sim only abonnement afsluiten.

Sim only met onbeperkt data

Tegenwoordig worden sim only abonnementen met onbeperkt data steeds populairder. Met deze bundel hoef je je nooit meer druk te maken over je aantal mb’s. Wanneer jij weet dat je zo’n abonnement nodig hebt kan je dit gemakkelijk aangeven in onze vergelijker. Vervolgens toont deze je alle sim only deals met onbeperkt data. Nu hoef je alleen nog maar te kijken wat voor jou de beste actie is.

Maandelijks opzegbare sim only aanbiedingen

Ben jij opzoek naar sim only aanbiedingen maar wil je niet vastzitten aan een meerderjarig contract? Dan is een maandelijks opzegbare sim only de keuze voor jou. Zie jij over een maand weer een nieuwe goede aanbieding? Dan kan je snel overstappen en daar gebruik van maken. Filter in de vergelijker snel op maandelijks opzegbaar en deze toont je vervolgens alle maandelijks opzegbare sim only deals. 

Wanneer een provider een nieuwe aanbieding beschikbaar heeft wordt deze direct toegevoegd aan onze vergelijker, op deze manier houden we de vergelijkingstool up-to-date en zorgen we er samen voor dat jij de beste sim only aanbieding krijgt.

Veelgestelde vragen

Welke providers hebben sim only aanbiedingen?

In Nederland zijn er verschillende aanbieders van sim only aanbiedingen. Deze providers bieden regelmatig mooie aanbiedingen aan. Sommigen geven zelfs gratis cadeaus weg bij het afsluiten van een sim only abonnement. Ook hebben providers vaak de deal dat je geen aansluitkosten hoeft te betalen. In onze vergelijker kan je de sim only acties van de volgende providers met elkaar vergelijken:
1. Ben
2. Budget Mobiel
3. Hollandsnieuwe
4. KPN
5. Lebara
6. Simpel
7. Simyo
8. Tele2
9. T-Mobile
10. Vodafone
11. Youfone

Waarom zou ik kiezen voor een sim only aanbieding?

Een sim only abonnement is een stuk goedkoper dan een abonnement met toestel. Bij een sim only betaal je namelijk alleen voor het netwerk gebruik en heb je geen toestelkosten. Als jij nog een prima telefoon hebt en alleen op zoek bent naar een data of belbundel dan is een sim only deal een goed idee. Het is een goed idee om op de hoogte te blijven van alle verschillende aanbiedingen. Wanneer je voor zo’n deal kiest ben je vaak goedkoper uit dan wanneer je het abonnement afsluit zonder actie.  

Waarom zou ik sim only acties vergelijken?

Ben jij opzoek naar de beste aanbieding voor een sim only telefoon abonnement? Dan doe je er goed aan om eerst alle deals met elkaar te vergelijken. Neem je een nieuw abonnement of verleng je je huidige? Met onze vergelijker kom je er snel achter wat de beste actie voor jou is. Op deze manier kan jij overzichtelijk bepalen wat voor jou de beste sim only deal is. Dit zorgt ervoor dat je geen spijt krijgt na je aankoop.

Ga je bijvoorbeeld voor de top deal van Budget Mobiel: onbeperkt bellen en internetten op het vertrouwde KPN netwerk voor een scherpe prijs? Of bel je niet zo vaak en neem je alleen het onbeperkt internet voor een nog lagere prijs? Voor al deze wensen biedt onze vergelijker een antwoord.

Informatie

Adresgegevens

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

info@dealmobiel.nl
+31 (0) 6 21 991 567

BTW: NL002074629B39
KVK: 59428376